Frankie Stein Hairstyles
Hra - Frankie Stein Hairstyles
Video se načítá
Tudor Fashion
Hra - Tudor Fashion
Video se načítá
My Dolphin Show 2
Hra - My Dolphin Show 2
Video se načítá
Sweet Pony
Hra - Sweet Pony
Video se načítá
Robot Unicorn Attack 2
Hra - Robot Unicorn Attack 2
Video se načítá
Pregnant Violetta Ambulance
Hra - Pregnant Violetta Ambulance
Video se načítá
Broken iPhone Fix
Hra - Broken iPhone Fix
Video se načítá
Disney princezny
Hra - Disney princezny
Video se načítá
Boot Designer
Hra - Boot Designer
Video se načítá
 

Skaut- NEJEN mýty vs. realita

Co si s sebou beru na skautskou schůzku

Takže začneme nejdůležitější věcí- peněženka s doklady. Bez ní bych se na skauta ani nedostala, protože jezdím autobusem nebo vlakem.

Zde je odkaz na koupi peněženek na heurece:                     [Unsupported element format]http://penezenky.heureka.cz/


Dál je to mobil. Kdybych chtěla zavolat mámě, že se s kamarádkou zdržíme v parku nebo ať mě odveze že neutáhnu všechny věci, co jsem potřebovala na program.

Pak samozřejmě pití. V létě je to asi dvoulitrová láhev, protože je vedro, chci si máčet vlasy a všichni chtějí napít.

Potom zápisník a penál. Vlastně by mě stačila jen propiska, ale ostatní penál neberou, tak abych  je zase zachránila tím, že jim něco půjčím. Zápisník mám takový černý vizitkář a A4 v tom mám nastrkaný děrovaný papíry, který můžu kdykoli vyndat a vyjde to daleko levněji než na každý rok kromě věcí do školy kupovat i skautský zápisník.

Zde je odkaz na prodejnu, kde ho lze koupit:

http://www.papirnictvipavlik.cz/vizitkar-trirady-6-206/                      [Unsupported element format]


Dál vám sem už žádné odkazy dávat nebudu, doufám že vám to ulehčí dlouhé hledání na netu.

Pak tedy nějaká šála. Tu nosím jen v zimě. Když mi pak ujede vlak, alespoň nezmrznu. Šálu mi může nahradit šátek.

V tom případě už nebudu muset myslet na ten šátek.

Potom knihu. Já sečtělý typ se pak nenudím v autobuse nebo při čekání na něj. I na víkendy si beru knihu, ale o tom později v "Co si zabalím na víkend".


Asi jsem fakt divná, ale i když jedu autobusem, někdy si beru koloběžku (v zimě ne). Zastávka je totiž asi půl kilometru dolů a cestou zpátky půl kilometru nahoru od klubovny. Pak jsem na ní třeba za pět minut a stihnu i bus.

Co si neberu:

Nechci rozhněvat moje super vedoucí (doufám, že tohle žádná vedoucí nečte), ale kpzku (krabičku poslední záchrany) a uzlovačku si na skauta už dávno neberu. Taky si neberu klíče, protože večer je moje rodina vždycky doma.

Do čeho zabalím:

Když jsem byla rádkyně a připravovala program,potřebovala jsem spoustu věcí, takže jsem si brala obří látkový vak, kam se mi všechno vešlo a deformoval mi záda. Teď už jdu do staršího oddílu roverů, kde budu jedna z nejmladších, takže si budu brát malý černý batůžek s odznáčky jako např. nestydím se číst nebo dalmatina. Na něj si možná připnu bambulky (cute :3). Tam už toho totiž nebudu moc potřebovat.

To je vše, co si beru. Vypadá že je toho moc, ale je toho hrozně málo. Jen nevím, jestli se mi vejde dvoulitrová flaška do malého batůžku. Vám bych doporučovala něco většího. Ale taky, co je moc, to je moc.


Když jsem byla ve skautkách, měly jsme seznam spoustu věcí, z nichž polovinu jsme nevyužili. Nevím, kolik toho budu potřebovat tento rok, kdy žádný seznam nebude. Proto druhý díl "Co si s sebou zabalím na víkend" očekávejte tak někdy v říjnu nebo v listopadu.

Opatrujte se.




Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.