Sima

Kouzla pro krásu na první pohled

I když třeba nejsi královna krásy, je pár věcí, kterých si na tobě každý, na první pohled všimne

PLEŤ
Solárko nebo samoopalovací krémy tvé mladé pleti jen škodí. Používej specialní krémy na pleť, emulzi na mytí obličeje, po koupání či sprchování taky body lotion na celé tělo. Když ti naskočí pár pupínků nic se neděje. Já osobně s tím nic nedělám, jen si je vymáčknu a opláchnu vodou. Pudry a různé masky jen škodí pleti. Nebo si dojdi do lékárny - tam ti dají specialní prostředky na ošetření pokožky.

VLASY

Důležité je, abys měla vlasy vždy čisté a vykartáčované, nebo vyčesamé. Gely, laky, tužidla, žehličky, kůlmy --

to vše vlasům neprospívá. Barva na vlasy taky nejni moc dobrá, ale já mám nabarvený proužek na zrzavo.

POSTAVA

Jinak než pohybem si krásnou figuru nevytvaruješ. Když nejni dokonalá figura, pár maličkostí vylepšit můžeš - choď zpříma, ramena dozadu, vtáhni břicho, nevystrkuj zadek.

RUCE

Nekousej si nehty!! Když budeš mít chuť tak se jdi napít. Na gelové nehty zapomeň. Stačí nějaký barevný lak.

ÚSMĚV

Úsměv dělá divy. Jenže se žlutými, šedivými nebo vykotlanými zuby...no je to nepěkný pohled. Nejni tou pastou, ale zaleží na tobě jak a kdy si je čistíš. Pokud máš rovnátka určitě víš, že je to in modní doplněk!!



Tak to je zatím vše další díl by měl být JAK ODČAROVAT ŠPEKY A FALDÍKY.

Tak ahoj Morče123.









Komentáře

Bebetuška(Píšeme povídky a příběhy)

Mám celkom krátke vlasy takže bod Vlasy ide pre mňa bokom, ale super článok! smajl Dám mu + a teším sa na druhý diel. Pohyb nemusím a spolieham na to, že som na frajerov a posudzovanie postavy dosť malá. Ja sa usmievam tak, že mi zuby nevidno. Jednoducho trochu vytiahnem kútiky a je to. Moje zuby moji spolužiaci vlastne ešte nevideli, lebo toho ani nenarozprávam. Preto ma majú za vážnu, ale je to lepšie ako keby mi každý videl do útrob pusy. Tak, mačkám +. Dovidenia do druhého dielu! smajl smajl smajl smajl smajl smajl

BebetuškaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.