Šílený blog retardované holky

Příběh z hpd.cz 1 část - Seznámení

Čusky fusky lidi. :D

 

Dnes tu pro vás mám Příběh z hpd.cz 1 část - Seznámení.

 

Ano, asi po půl roce jsem se dokopala to napsat..... :D

Asi ( ehm, určitě.... :D ) si to nepamatujete ale asi před půl rokem ( nebo více, já už ani nevím..... :D ) mou kebulici osvítil ( co to je za slovo ? :D Zkuste si to říct třikrát za sebou.. osvítil, osvítil, ostvítil.... ok, už nebudu přerušovat mé výplody :D)  nápad. Ten nápad byl udělat příběh, ve kterém by vystupovaly holky tady, z hpd.cz a tak jsem o tom napsala článek, nějaké holky se přihlásily, že chtějí vystupovat a některé připsaly požadavky na jejich role, ty jim s radostí splním, vše jsem si jako správná šprtka abodka zapsala. :D

V dnešním článku si ukážeme holky, které v příběhu budou vystupovat a uvedeme se do děje.

Ještě ale než začneme, tak bych vám chtěla říct, že ne všechny holky napsaly své požadavky a proto z některých hodných, milých děvčátek udělám třeba babizny a naopak. :D ( No jo.... už to tak bude ..... :D) Tím jsem chtěla říct, že v příběhu nebudou přesně charaktery holek, jaké mají doopravdy, protože jsou to takové "herečky" v tom příběhu. Takže mi prosím nepiště do komentářů něco jako tohle : Ale abodko, přece uživatelka SušenkaŽužuUnicorn123 ( vymyšlené jméno :D) není zlá a ty tady píšeš, že je tak zlá.

Ach, snad jste to pochopily, všechny další dotazy prosím piště do komentářů.

Tak, teď už ale dost kecání a jdeme na článek ! :D :

 

Příběh hpd.cz 1 část - Seznámení

Tak, jelikož je to už docela dlouho od doby, co se mi holky hlásily, tak připomenu a řeknu, kdo zároveň v příběhu bude vystupovat ( jestli si chcete článek kde přijímám holky do příběhu přečíst, párkrát popojeďte dolů v mých článcích a tam ho určitě najdete , jmenuje se : Chtěly by jste účinkovat v příběhu ?) Tady to máte :

 Spectra38

Ravenclaw

Miška139

ejmysek

valinka 9

Nataliesh

Cleo 5842

Camča

Natyna-1003

LucyMau

Saša441 D.

EditkaD

Luna632

Veronika20

kaik

Celestia

Catriine DeMew

 

Tak a teď seznámení s postavami :

Spectra38 - Nejlepší kamarádka hlavní postavy ( Camča je hlavní postavou, proto jsem její jméno nahoře zvýraznila :D) je to střeštěná holka, co má ráda zábavu a nikdy s ní není nuda.

 

Ravenclaw - Třídní i školní knihomolka, co neustále leží v knížkách a je vážně chytrá, je v partě s Camčou.

 

 

Miška139- Umí se hezky postarat o svůj vzhled a ráda se líbí, není namyšlená, což si mnozí o ní na první pohled myslí, to jsou ale na velkém omylu. Miška139 se prostě ráda líbí ale jinak s ní je i sranda. Je v partě s Camčou.

 

 

ejmysek - Tvrdohlavá, drsná holka co má své vlastní názory, které si umí prosadit, je cílevědomá a nerada prohrává, je celkem hlučná, upovídaná a chová se spíše jako kluk. I tak je v partě s Camčou.

 

 

Cleo 5842 - Je přesný opak ejmyska, je to tichounké, milé děvčátko, které spíše sedí v koutě a něco si čmárá na papír. Je též v partě s Camčou.

 

 

Luna632 -  Je to takový záhadný charakter, její rodiče jsou kouzelníci, ona mluví tak nějak záhadně až magicky, je to takový podivín Camčiné party.

 

 

 Natyna-1003 - Je to skvělá baletka, jedna z nejlepších v republice. Patří do Camčiné party a má srdce na pravém místě.  

 

 

Catriine DeMew - To je poslední z Camčiné party. Je to nejlepší kamarádka Revenclaw. Je to skvělá kamarádka, umí podržet a zastat se, když se naštve, je upřímná ale umí potěšit a povzbudit.

 

To by byla parta Camči a teď ta druhá parta :

 

Veronika20 - Velitelka této party, je namyšlená a myslí si, že je nejlepší jenom proto, že je její otec bohatý. Na venek působí strašně namyšleně, k ostatním se chová arogantně a hnusně ale uvnitř se kvůli tomu možná i trápí.

 

 

Celestia -  Pravá ruka Veroniky20, nemá moc svou vlastní hlavu, je zaujatá jen svou "kamarádkou" Veronikou20. Vždy ji poslouchá na slovo a chtěla by s tím skoncovat, ale prostě jí to její povaha nedovolí.

 

 

Saša441 D. - Chtěla by do party Camči, bohužel je v partě u Veroniky20. Není tak zlá, jak vypadá. V příběhu bude hrát určitě důležitou roli, která vás možná překvapí.

 

 

EditkaD- V příběhu bude hrát jednu z nejvtipnějších rolí. Veronika20 ji vzala do své party jen proto, že je hezká. Chytrá ale moc není a právě proto je super v tom, že umí i těžké situace odlehčit stejně jako dívka z party Camči, Spectra38.

 

 

valinka 9 - Další, co Veroniku20 poslouchá na slovo, ze začátku je taková zastydlá, všechny poslouchá po té, situace ale nabere jiné obrátky a vše se přetočí. Nikdo neví proč zrovna ona je v partě Veroniky20, Veronika20, má ale svůj důvod.

 

 

Nataliesh - Vyzná se v módě a každý kousek oblečení v jejím šatníku tam má pro nějaký důvod. Jen ona a Celestia mají právo radit Veronice20 v oblečení. 

 


LucyMau- Zoufale chce, aby se dostala do party Camči. Jak už víte, není jediná. Její velkou vášní je hudba a divadlo, možná právě tyto její dovednosti potom čtenářky překvapí.

 

 

kaik-  V příběhu nerada poslouchá druhé a to je většinou problém. Prostě má svou hlavu a dělá, že je velká drsňačka, ale když jde o její blízké, změní se. Je poslední z party Veroniky20.

 

 

 

Camča - Je to, jak už víte hlavní postava.  Její rodiče jsou veterináři a museli přestěhovat z vesnice do většího města. Lásku ke zvířatům má po nich a dobré srdce taky.

 

 

Tak a teď si řekneme, o čem příběh bude :

Příběh je o 13ti leté dívce jménem Camča, je to jedináček. Její rodiče jsou veterináři a přestěhovali se z malé vesničky do města, jelikož si postavili vlastní veterinářství přesně v tom městu a z jejich vesničky by to měli příliš daleko . Camči se to sice nelíbí, ale přes všechny její pochyby musí začít nový život. A její začátek nového života začne hned pěkně zvostra novou školou, kde jí mnohé dívky moc pěkně nepřivítají. Hned jako první si jí oblíbí Spectra38, provede jí po škole a stává se její nejlepší kamarádkou. Postupně se k nim přidá Cleo 5842 a LucyMau. Budou to super kamarádky, ale Veronika20 s Celestiou se Camči velmi brzy začnou posmívat za to, z jaké vesnice pochází, to se Spectrře38 nelíbí a velmi razantně se jí zastane, takovou má ona totiž povahu, Camča jí je za to vděčná. Veronika20 s Celestiou si k sobě začnou hledat holky a s nimi potom vymýšlet zlé věci hlavně na Spectru38 a Camču. Jako první holky k nim přibudou valinka 9, Nataliesh a EditkaD. S nimi si ve třídě otevřou alkohol a začnou ho pít, Ravenclaw k nim přiběhne a začne říkat, že by to neměly dělat, že je to proti školnímu řádu atd. Za chvíli přiběhnou i další holky z Camčiné party, vytrhnou jim alkohol z rukou a když přijde učitelka, bude to všechno na ně. Pomsta Veroniky20, Celestii, Nataliesh, EditkyD a valinky 9 nekončí. Naopak sílí hlavně když k nim začnou přibývat členky.

Parta Camči se samozřejmě brání a po celý příběh spolu takhle bojují. Velmi nečekaný zvrat se stane i s LucyMau, ale na to si počkejte. Příběh samozřejmě nebude jen o hádkách, bude to i o prvních láskách holek, které druhá strana využije a nejen láska, ale i jiné holčičí problémy budou součástí příběhu. Samozřejmě tam bude nejednou zmíněné hpd.cz. :D

 

Tohle by byla taková upoutávka a popis toho, co se v příběhu bude dít.

Doufám, že se vám příběh bude líbit, jelikož jsem si s tím dala vážně dost práce. 

 

Tak jo, mějte se hezky, užívejte si den aaaaaaa

ČAUKY MŇAUKY. :-D  

 

 

 

 

Komentáře

abodka(ANIME!)

Dohnalka: Děkuji. No, jelikož jsem nemocná s angínou, budu doma až do konce tohoto týdne, tak zítra určitě vyjde druhý díl. smajl

abodkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.