Šílený blog retardované holky

Příběh o tom, jak unicorni slaví Vánoce

Čusky fusky lidi.

 

Dnes tu pro vás mám retardovaný příběh o unicornech, Vánocích a ...... lentilkách ?!? :D

Ano, přesně tak, na abodku přicházejí Vánoce, takže bude ehm.... divnější něž jindy. :D

Ehm, to jde ?

No, v abodčině případě ano, děti........ ale raději se stejně schovejte ! :-D

 

Ale vy, se určitě neschovávejte ! Nebo jo ? Ehm....... :D

 

No, raději už pojďme na tu povídku, kterou mimochodem zapojuji do soutěže, kterou na svém blogu pořádá uživatelka Belania333, jestli chcete, můžete se také zapojit....

 

Tak jo, držte si žvýkačky vy bídná lízátka ( bože... brzy pochopíte, bohužel..... :D)  a jdeme na to !  

 

Retardovaný příběh o tom, jak unicorni slaví vánoce

 

 Dobrý den, jmenuji se Sušenka a jsem nejstarším unicornem v naší vesnici Žvýkačkov. A budu vám vyprávět o starých, dobrých časech, když se ještě malá unicorňátka ( Jak jsem na toto slovo přišla ? A proč zasahuji do příběhu ? :D) vesele hrála na louce a chytala lízátka.

No, to víte, bylo to takhle :

Bylo krásné, unicorní ráno, když mně má maminka Krásnohříváska vzbudila, abych jí šla pomoct s přichystáním jídla a pohoštění pro ostatní unicorny.

No, víte, VÁM pouhopouhým lidem to vysvětlím, unicorni mezi vámi to již vědí.

Každý rok na svátky ´´Příchodu největšího unicorna´´ se celá naše vesnice Žvýkačkov sejde u jedné z rodin u které jsou celý den, rodina pro ně musí přichystat pohoštění i spaní. No a letos, přišla řada na mně, mou maminku Krásnohřívásku, tatínka Kopýtka a mladší sestřičku Motylku, no prostě na celou naši rodinku.

COŽE ? Tak vy, ani nevíte co jsou to svátky Příchodu největšího unicorna ? Styďte se, vy bídná lízátka ! Vy prašivé žvýkačky ! Vy plesnivé lentilky ! Ehm, musím se uklidnit, zkusím vám to vysvětlit pomalu a tiše...... *Velmi sebejisté odkašlání 

To je ten samý svátek, jako máte vy myslím, že se to jmenuje Králoce ? Nene, jmenuje se to Lentikonoce ? Neeeee, ehm, nějak jako Lánoce ? To taky ne.... Hmmm, UŽ VÍM, JSOU TO VÁ..... VÁNO...... VÁNO...... VÁNOCE ! Ano, ano, to je ono.

Tak, ale vraťme se k příběhu.

Já jakožto velmi hodný unicornek, jsem vstala a mamince pomohla.

 

( Tohle jsem já Sušenka, neboli moje maličkost, když jsem byla ještě malá)

Když už jsme měly vše připravené, hotové, uklizené zbývalo už jen udělat to, co jsme si nechaly nakonec, to NEJDŮLEŽITĚJŠÍ a to, ´´Lízátkový dort´´ .

Už, už mně maminka posílala so spíže pro lízátka, když v tom se stala strašlivá věc ! Má velká, roztomilá očka spatřila, že nám lízátka došla !!!!!! Byla to tragédie unicornoletí. 

A já, maličký unicornek jsem se musela vydat na cestu k duhovým mrakům abych z tama přinesla lízátka, jen tam, totiž jsou.  

Hned jsem se vydala ne cestu.

Před domem, jsem chtěla vzlétnou ALE zjistila jsem, že nemám křídla ! Ano, byla jsem poněkud divný unicorn..... takže jsem musela jít na zlaté, voňavé místo, z kama vylétávala unicorňátka, jako já. Nedechla jsem se aaa ! Vystřelil mně obří Marsmelow přímo cestou k duhovým mrakům. Bohužel, při mé cestě začaly padat žvýkačky !! Ale neeeee ! Pomyslela jsem si, už to nemůže být horší ! KDYŽ V TOM jsem zjistila, že jsem se spletla. :D Z nebe totiž ještě k tomu začala pršet Coca-Cola ! To byla tragédie..... z plných sil, jsem zatla zuby a vyletěla až k duhovým mrakům. Uviděla lízátka, chňapla po nich a chtěla letět domů. Když na mně jeden z těch mraků zařval, že pokud se chci vrátit zpět, musím odpovědět na jeho otázku. Dobrá.... řekla jsem roztomilým a vyděšeným hlasem. Bude to otázka z ´´Unicornogie´´ . Tak tedy : Kde leží Dudlíkov ?? A jéje, pomyslela jsem si. Unicornogie mi nikdy nešla. Ehm, asi vedle Bulíkova ? Řekla jsem. NE ! Odpověděl mrak, to je na úplně jiné straně země ! Ještě máš jeden pokus. Tak dobře, řekla jsem, nadechla se aaaaaaa vykřikla VEDLE LÍZÁTKOVA ! NE  VŽDYŤ TOTO ANI NENÍ V NAŠÍ ZEMI!!!! Zařval mrak a z radosti, že si mně tam může nechat, začal skákat, to ale neměl dělat, jelikož jsem na něm stála, spadla jsem dolů.

 

 

 

A tak nakonec vše dobře dopadlo a Příchod velkého unicorna byl zachráněn.

Tak, tohle byl můj bříběh..... KONEC :D 

 

 

 

Ehm, doufejme, že jste nezemřeli a jste neustále tady. :D

Jestli ne, tak se vám a vaší rodině já a Sušenka moc omlouváme. :D

Pokud ano, tak vám přeji krásné svátky, bohatého ježíška ale hlavně příjemnou Vánoční atmosféru a v klidu prožité svátky.

 

Tak, jo, mějte se hezky aaaaa

ČAUKY MŇAUKY. :-D 

 

 

 

 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.