Sue tanečnice 2
Hra - Sue tanečnice 2
Video se načítá
Fashion Designer World Tour
Hra - Fashion Designer World Tour
Video se načítá
Baby Hazel Sibling Trouble
Hra - Baby Hazel Sibling Trouble
Video se načítá
My sweet dog
Hra - My sweet dog
Video se načítá
Bridal Shower Prep
Hra - Bridal Shower Prep
Video se načítá
 

Šílený blog retardované holky

Internet - Můj názor

Čusky fusky lidi.

 

Dnes tu pro vás mám MŮJ opakuji MŮJ ještě jednou MŮJ pro opožděné MŮJ pro ty co mně budou chtít za tento názor hejtovat MŮJ pro ty, kteří mně chcou stejně hejtovat MŮJ a pro všechny ostatní MŮJ názor na internet. :-D

 

Ještě bych se vám chtěla omluvit, že delší dobu nevycházely články, nebudu se vymlouvat na to, že nebyl čas, protože, když někdo fakt chce, tak si ten čas udělá, ne že bych já nechtěla, chtěla jsem dokonce třikrát, ale ehm, moje tupá palička vždycky omylem klikla na nějakou hru, jo a pomáhala jí v tom ručička, takže jestli některá z vás v nejbližší době uvdí nějakou ruku napište !! :-D

 

Tak jo, ale už nebudu zdržovat a pojďme na to ! :-D : 

PS: Jo a kdyby jste zapomněli, je to MŮJ názor :-D

 

Internet - MŮJ názor

 

Tak a hned na začátek, vás zahltím čísly. ( Abodka být velmi zlomyslná !!)

Bude to mít takový divný název : Moje třída v číslech

Napíšu sem, jak je na tom moje třída s internetem, mobily a vůbec elektronikou.

Jen tak mimochodem, jsem v 6 třídě.  

 

1. Máš dotykový mobil ?

Ptala jsem se 20 dětí.

Ano - 18

Ne - 2

Kdybych se ptala sama sebe, odpověděla bych, že ano. Ale nepatřím mezi ty děti, které mají dotykáč už od školky, mám ho jeden rok a to jen kvůli tomu, abych mohla zavolat z kroužku nebo ze školy rodičům a vůbec mobil jsem dostala ve čtvrté třídě a byl to tlačítkový mobil ale nebojte, samozřejmě mi ho celý neplatili rodiče.

 

2. Máš Fecebook ?

Ano - 16

Ne, ale chtěl(a) bych - 3

Ne a ani nechci ! - 1 

Kdybych se ptala zase sama sebe, řekla bych že NE A ANI NECHCI ! Taťka mi ho v mých 11 letech nechce dovolit, já jsem to ještě nedávno nechápala, ale teď, když neustále přibývají zlí lidé na sociálních sítích, ani ho nechci, nechci na něm být závislá, i když jsem na hpd.cz a mám zde i kamarádky, chci vyrůstat v normálním, krásném světě, plném barev a ne jen v tom černobílém, virtuálním světě, bohužel, už ani ten normální svět není to, co býval, barev a čistějšího vzduchu by tu mohlo být více, ale stejně, raději budu mít pravé přátele, než jen nějaké virtuální.

 

3. Myslíš si, že jsi na nějaké sociální síti, nebo na elektronice závislý(á) ?

Ano, bohužel - 12

No, tak trochu někdy - 6

Ne a jsem za to ráda - 2

Já si o sobě myslím, že závislá asi nejsem, ale bohužel bych se asi přiklonila k druhé odpovědi, někdy toršku pociťuji závislost a to na hpd.cz jinou sociální síť kromě E-mailu ( pokud se to dá považovat za sociální síť ) nemám.  

 

Můj názor na tohle všechno :

Já prostě asi musím začít tím, že vysloveně nesnáším pohled na ty malé děti ( ne, nepovažuji se za malé dítě :-D, myslím tím třeba ty šesti- sedmi leté :-D ) jak hrají na mobilu nebo tabletu. A u nás se takové děti najdou v každé restauraci ! Vždycky, když jdeme třeba někam na večeři někam do restaurace, vidím samé malé děti s mobilem, nebo tabletem v ruce ! A to mně strašně štve, když mně bylo šest, vymalovávala jsem si obrázky, hrála si s panenkami, dělala jim culíky a potom jsem jim dělala vyšetření u doktora, byla jsem venku na pískovišti s ostatními dětmi......... vím, mně bylo šest před pěti lety, ale to mi zase tak málo nepřijde !! Ale samozřejmě, se pořád najdou nějaké vyjímky.

Teď k těm trochu starším, myslím, že moje třída na tom není zrovna nejlépe, kromě dvou kluků, mají všichni musical.ly , jak jste mohly vidět, skoro všichni Facebook a o jiných sociálních sítích ani nemluvím !! Samozřejmě se ale zase najdou vyjímky, ne všechny děti jsou tak závislé, nebo nemají sociální sítě, na kterých nemají co dělat.

No a dospělí, jelikož nejsem dospělá ani zdaleka, těžko se mi tato kategorie soudí, ale můj taťka má třeba Facebook jen proto, aby se mohl domluvit s různými lidmi z práce, ale stejně si většinou volají, takže na něj stejně skoro vůbec nechodí. Ale teď už pojďme od mých rodičů. Mám ráda takové ty rodiče, co dítěti dovolí mobil buď jen za odměnu,  ne celý den a nebo jen na volání, takový je můj táta. Ale zase mně docela štvou rodiče, co malýmu dítěti dovolí mobil klidně na celý den, hlavně ať od něho mají pokoj viz. má teta se strejdou, moje čtyřletá sestřenka má už půl roku dotykový mobil !! A hrát si na něm může, kdy chce, ehm, ona je ale celkově rozmazlená, už od tří let jí její maminka dává rtěnku a teď jí už začala dávat i stíny na oči, pokojíček má strašně velký a hraček v něm má tak třikrát tolik, co já v jejich letech !! Ale tento typ rodičů mně prostě obecně štve.

 

 

 

To by asi bylo k MÉMU( :-D )  vyjádření všechno, pokud chcete, napište své vyjádření do komentářů, ráda si je přečtu.

 

Tak jo, mějte se všechny hezky, užijte si zbytek soboty, celou neděli, celý týden, celý příští víkend a vlastně celý váš život. :-D

 

ČAUKY MŇAUKY. :-D  

Komentáře

superleontynkaVIP(♡ Twilight Games ♡)

Vlastně, já s tebou souhlasím. Tahle doba je moc „mobilová”. Co je dobrého na tom, že 4 leté děti koukají do mobilu? K čemu to vede? Moc lidí se mnou nesouhlasí, ale za tento článek jsem ráda.

superleontynkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

CelestiaVIP(Retardované RPG a zbytek ...)

Ti odpovím na ty otázky:
1) Ano a miluji ho
2) Ne, ale chtěla bych
3) Ano, ale že by mi to nějak vadilo...

Nazor na rodiče:
Chjo. Půl hodina denně. PŮL HODINA! To vymyslela sestra! smajl Jinak miluju rodiče co mi dovolí na mobilu celičký den!

#milujusvůjmobil

CelestiaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

malířkaVIP(Girl´s Dream)

Já když jsem si založila YouTube (je mi stejně jako tobě abodko) tak na mě rodiče byli naštvaný...... Takže mám jen hpd.cz, E-mail a účet na hře Fishao smajl Hezký článek smajl

malířkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

bára111VIP(✎ Svet kreslenia a maľova...)

Tak a teď můj názor na tvůj názor smajl
Hodně poukazuješ že "starší doba" byla lepší (k těm uvozovkám později). Ale uvědom si že každá "doba" má výhody a nevýhody. Např. tahle je lepší, v tom že lidé poznávají svět, je něco neuvěřitelného že člověk dokáže udělat zařízení co ti bude přehrávat videa atd.. V podstatě všechny ty sociální sítě nejsou špatné. Ale špatní jsou lidé. Kdyby nebyli špatní lidé, sociální sítě by byli v pohodě, žádný strach že tě někdo uvidí, žádný strach, že někdo bude vědět kde bydlíš. Je třeba si uvědomit že za to nemůžou sociální sítě, ale lidé kteří vyhledávají adresy lidí atd... Také poukazuješ na to že nemáš sociální sítě, ale proč ? Čeho se bojíš ? Že budeš závislá ? Nemusíš být závislá, pořád můžeš chodit ven a být někde s kamarády.
A k těm rtěnkám, když jim to rodiče dovolí.. Určitým způsobem ty děti, i učí do života. Je to určitý příklad špatné výchovy a ty děti si možná uvědomí a řeknou si "jáj taková nebudu". Když rodiče líčí svoje děti, určitě to nemá vliv na to jestli bude dítě namyšlené nebo ne.
Ale to je můj názor smajl

bára111To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.