Hopyon
Hra - Hopyon
Video se načítá
Monkey Go Happy 3
Hra - Monkey Go Happy 3
Video se načítá
Air Element
Hra - Air Element
Video se načítá
 

Sarumilla

UNICORNÍ PŘÍBĚH :)

Napadl mě takový kratší příběh.. A bude o jednorožcích!! 


 tohle je Ammy.

 a tohle je Josh.


Josh a Ammy byli nejlepší přátelé. Už od mala všude chodili spolu. Akorát Ammy byla poslušná a mírná, kdežto Josh se rád toulal, a odtrhával se od stáda.

Ostatní jednorožci jejich přátelství nechápali. Černý jednorožec totiž nosil smrt, a bílí lásku. Tylo rody se nikdy nepřátelili, ale oni byli výjimka.


Ale jednou v noci začala řádit bouře. Vůdce jednorožců Salin  je zavedl do jeskyně kde měli bouři přečkat. Ale Josh miloval blesky, a tak z jeskyně utekl. Běžel lesem, dál a dál až se ztratil.

Ráno ho nikdo nemohl najít. ,, Co když se mu něco stalo? " bála se Ammy. Měla o svého přítele strach. ,, Je dobře že odešel. Byli s ním jen potíže.. " namítl Salin. Ostatní s ním souhlasili, a rozhodli se pokračovat v cestě na sever. Ale Ammy tam svého přítele nechtěla nechat, a tak zůstala. 

Prohlédla si zem, která byla po dešti nacucaná vodou, a uviděla otisky kopyt. Šla po stopách, a doufala, že najde Joshe. Ale asi po hodině cesty se stopy ztratily.

,, Joshi!! " zavolala v panice Ammy. Nikdo se jí však neozval. Ale uslyšela kroky. Ale nebyli to zvířecí kroky. Po chvíli před ní stanula osoba halena v černém kabátci. A za tou osobou poslušně kráčel Josh. ,, Kdo jsi?? " zeptala se odvážně Ammy ,, Já? Kdybych ti to řekl, stejně bys neuvěřila.. " dořekl a zasmál se, jako by to bylo bůh ví jak vtipné. ,, Co tu děláš Joshi? Proč si se odtrhl od stáda? A proč jsi tu s ním? " snažila se Ammy ignorovat toho muže, a soustředila se na Joshe. ,, Ten ti neodpovídá. Je v mé moci " ušklíbl se ten muž. „ Co jsi mu udělal?! "  vykřikla Ammy ,, Já skoro nic. Probíhal tu po lese, a zabořil se do bažiny. Pomohl jsem mu, a na oplátku mi on daroval svou duši. " řekl klidně ,, Ihned ho propůst!!! " vykřikla naštvaně a zoufale Ammy. Bála se o svého přítele. ,, Co si to dovoluje? " zvolal podrážděně muž. ,, Rozkazovat mi? " potom ale mírnějším tónem dodal ,, Jestli chceš svého přítele zpět, dobrá. Budeš s ním navždy bojovat. Budete spojeni poutem. Nikdy se neodpojíte, ale ani neusmíříte! "

Jak řekl udělal. Zašeptal pár slov, a potom zmizel. 

Pro Ammy a Joshe už nebyl reálný svět důležitý...Bojovali proti sobě, a přece nikdo nevyhrával. Ammy byla tak čistá a dobrá, že jí Josh nemohl porazit. Ale ani Ammy neměla na temné síly Joshe převahu..... Dobro a zlo.


A kdo byl ten muž? Byl to čas. Čas, který se je neutrální, ale my ho bereme jako nepřítele. Snažíme se s ním bojovat, leč marně....




THE END....


VŠE.. BYE BYR............

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.