Šárčin blog

5 nejznámějších českých Youtuberů


1. :Teri Blitzen neboli Tereza Hodanová se za pouhé dva roky stala velmi úspěšnou českou bloggerkou. Videa, která zveřejňuje na Youtube, jsou zaměřena na lifestyle témata, která jsou teď prostě v módě. Sledují ji převážně mladí lidé, kteří se rádi nechávají inspirovat.


2.:Stejk (24) 

Stejk aneb Jakub Steklý je jedním z nejoblíbenějších Youtuberů na české scéně. Své první video zveřejnil v roce 2012 a od té doby prostě jede. Jakub přidává videa každý den, takže skvěle zásobuje své obecenstvo. Jeho cílem je stát se moderátorem, tak držíme palce, ať se mu to povede!


3.: Hoggy (25) 

Sympatický zpěvák Petr Lexa na Youtube vystupuje pod přezdívkou Hoggy. Petr byl jedním z finalistů soutěže Hlas Československa a dokonce dvakrát se zúčastnil Superstar. Díky kanálu na Youtube, kam vkládal své hudební covery, se dostal do skupiny Slza, kterou založil zpěvák Lukáš Bundil.


4.: Shopaholic Nicol (26)
Krásná blondýnka Nikola Čechová, která vystupuje jako Shopaholic Nicol, byla vyhlášena nejlepší bloggerkou. Nicol je česká Youtuberka a bloggerka, která se věnuje především oblečení, hubnutí, jídlu a kosmetice. Kvůli kariéře Youtuberky dokonce opustila svou práci a nyní se Youtubu věnuje naplno. Lidé ji doslova milují.


5.:Ment (19) 

Mladý Jan Macák je na Youtube velmi oblíbený a to hlavně tím, co všechno můžete v jeho videích vidět. Spořádal tam třeba štíra, vyspal se se Shrekem a dělal další věci, které se jen tak nevidí. S natáčením videí začal před několika lety a daří se mu dodnes.

Komentáře

Clawdeen77VIP(ANIME!)

H2o stačí přidat vodu: To je hezké, ale můj názor to nemění. Nebylo to myšleno tak, že by měl být v tomhle články zmíněn. Jen jsem řekla to, co si myslím.

Clawdeen77To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.