Rychlé Počteníčko

Nejsem nejlepší byl to troll!

Ahoj, podle názvu jste asi poznali že všechny mé články byli pouze troll který vás měl pouze ozkoušet. Všechno bylo pouze otravné divadýlko. My jsme vlastně 5-6 kámošek. Příjde nám že hodně holek má na profilu napsané jak jsou hodné a sympatické ale jak najednou dojde na takovouhle věc tak se z nich stanou nepříjemné a vulgární s prominutím fúrie. Neexistuje ani žádná sestra Bára ani žádná sestřenice a ani samotná královna zla Zlá Čarodějnice.


Děkujeme všem holkám co se na to nachytali. A ještě více děkujeme holkám co na nás udělaly reakce atd... Nejvíce děkujeme naší známé která ani nevěděla že jsme to my která se jmenuje Uživatel04. Celou dobu (v realitě) dělala jak je hodná a, jak by takhle zlá na nikoho nikdy nebyla. Fakt jsme se v tobě zmýlily. 


S fotkama v článcích to bylo tak že jsme se střídaly. Vždy jsme nahrály nějakou fotku neveřejně na Facebook a potom jsme jí jen zkopírovaly a dali na hpd.cz konkrétně do našeho článku. A přiznejme si to... Jsme fakt až tolik hnusné a ohavné? Jo a ještě: Když jsme vydávaly článek o tom jak je Zlá Čarodějnice hubená tak jsme vycpali jednu z nás! Lehké ne? A vy jste nám na to skočily!  :-D


Možná se ptáte proč se přiznáváme? Jo? Tak vám to tedy vyklopíme. Jedný holce z nás napsala kamarádka s kterou se už velmi dlouho neviděla. Napsala jak do komentářů tak i nám do zpráv. A problém je v tom že se s ní od léta neviděla, a hrozně na ní chtěla kontakt protože na táboře byly velké kamarádky. Kontakt nedostala a hodně se jí stýskalo. Potom s námi začala psát tyhle články a trolit vás. Potom když napsala poslední článek tak jí téměř všechny ostatní články okomentovala ta kámoška. Potom ještě napsala zprávu. My jsme si uvědomily v jaké situaci je. Vzdaly jsme se trolení, ale pro přátelství.


Díky Aničko!

Komentáře

Elen-Jane(✎ Svet kreslenia a maľova...)

NECHUTNÝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elen-JaneTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

misa800(♥ Pusheen ♥)

Promiň...Já nesoudím lidi jak vypadají (jen trošku) ale podle toho jak se chovají...A to že jsi furt psala "Jsem nejky" "Jsem nejlepší" mě dost vytáčelo...Kolik Ti doopravdy je ?

A upřímně?
Povedlo se Vám to..Já nejsem moc důvěřivá ale na tohle jsem se nachytala...

misa800To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ája 4VIP(Spisovatelky)

Nemyslím, že jste měli právo všechny takto trollit, zraňovat a ponižovat. No co proti vám zmůžeme. Jste jen anonymní děvčata před internet, co si zde mohou dělat co chtějí. Jenom bych vám doporučovala to již nikdy neopakovat. Bylo to od vás docela hnusné. Ale sto lidí, sto názorů.

ája 4To se mi líbí +7 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.