Říše divů

Třeskutý TAG - Můj vlastní TAG!

Čauky! Jak jste si mohli všimnout, miluji Teorii velkého třesku a říkala jsem si, proč ještě není žádný TAG na toto téma (nebo je a já jsem úplně blbá a nenašla jsem ho). Tak jsem se prostě a jednoduše rozhodla, že si sama jeden vymyslím a hotovo! 

Pokud tento seriál máte také rádi a TAG si chcete také vyplnit, s chutí do toho! 





Kdo je tvá nejoblíbenější postava?

Moje nejoblíbenější postava je rozhodně Raj! Ani nevím, proč jsem si ho tolik oblíbila, ale je mi hrozně sympatický a se u nějaké scénky s ním zasměju, navíc Kunal Nayyar (herec, který ho ztvránil) je taky hrozně bezva!





Shamy nebo Shenny?

Upřímně řečeno, dřív jsem byla spíš za Shenny, ale teď je mi to asi jedno. Nikdy teda asi nebudu přimo shipovat Shamy, protože Amy nemám ráda, ale jsem asi nakonec ráda, že Shenny zůstalo jen na přátelské úrovni. 





Každý z hlavních hrdinů má nějaké zajímavé povolání. Jaké z nich bys dělala ty, kdyby sis musela vybrat?

Já bych teda chtěla být mikrobioložka jako Bernadette. Navíc, ona dělá ve farmacii, což je velmi zajímavé odvětví, takže kdybych byla trochu chytřejší a šikovnější, myslím, že by mě to mohlo bavit :D



Která je tvá nejméně oblíbená postava?

Již zmíněná Amy. Na konci seriálu už byla víceméně v pohodě, ale já se nikdy úplně nepřenesla přes to, jak se chovala dřív. Sobecká, vždycky všechno dělá jen o sobě, ufňukaná, povýšená, když se s partou seznámila, byla opravdu dost namyšlená a ponižovala je, byla samozřejmě vždycky nejchytřejší a nejlepší, přitom během seriálu je mnohokrát ukázáno, jak svoji práci často nebere vážně (dali jí peníze na nějaké vybavení - koupila si kávovar a tvrdila, že má asistenta či co)...No, je mi neuvěřitelně nesympatická. 





Radši bys trpěla selektivní němotou nebo bydlela do konce života se Sheldonem?

Já už selektivní němotou v podstatě trpím, až na to, že není úplně selektivní - zkrátka před lidmi nemluvím, ať už jsou jakéhokoli pohlaví :D



Kdyby sis měla vybrat, vypadala bys jako Penny, Bernadette nebo Amy?

Bernadette! Je roztomilá, maličká, má velmi pěkné vlasy, nevidím důvod, proč nevypadat jako ona. Navíc ji mám hrozně ráda jako postavu.





Kdyby sis měla vybrat, jestli budeš chodit se Sheldonem, Leonardem, Rajem, nebo Howardem, koho by sis vybrala?

Bože, proč já vymyslela tak blbý otázky? 

Ale asi je jasné, že bych si vybrala Raje, myslím, že bychom byli docela vtipná dvojka :D




Star Trek nebo Star Wars?

Eh...je moc blbý, když jsem neviděla ani jedno...?





Který pár je podle tebe nejlepší?

Já jsem zastánce Howarda a Bernadette. Zdají se mi nejkompatibilnější, nejzamilovanější, ale zároveň mají takový "vyspělý" vztah.





Rozumíš vědeckým vložkám v seriálu?

Totiž, ono...rozuměla jsem takové té kočce! Řešili to tam někdy, že jo? Schrodingerova kočka, to je ono! Tak tomu jsem rozuměla, ale víte co, zbytek je o fyzice, takže...



Jak se ti líbilo zakončení seriálu? Chybělo podle tebe něco? (SPOILERY!!)

Ale jo, líbilo. Mamka brečela. (xD)

Myslím, že jsme se měli dozvědět původní příjmení Penny (!!) a taky jsem chtěla, aby Raj skončil s Anu, protože jim to podle mě klapalo, ale na druhou stranu chápu jeho rozhodnutí. 


 


Tak fajn, snažila jsem se, ale nebylo to úplně nejlepší :D Přesto doufám, že jste si článek užili a uvidíme se zase příště! 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.