Hollywood Fame 2
Hra - Hollywood Fame 2
Video se načítá
My Dolphin Show 2
Hra - My Dolphin Show 2
Video se načítá
Cute Pet Hospital
Hra - Cute Pet Hospital
Video se načítá
Squares 2
Hra - Squares 2
Video se načítá
Bella's Wedding Cake
Hra - Bella's Wedding Cake
Video se načítá
Crazy Dentist
Hra - Crazy Dentist
Video se načítá
Operate Now Eye Surgery
Hra - Operate Now Eye Surgery
Video se načítá
Basket Ball A New Challenge
Hra - Basket Ball A New Challenge
Video se načítá
Chain Reaction
Hra - Chain Reaction
Video se načítá
 

Říše divů

The life: 5.part (Ty se mi hrabeš v pokoji?!)

Domů jsme se dostali až pozdě večer. Catherine se se Suki rychle rozloučila a zahnala nás. Vypadala nervózně.,,Co se děje?" Zeptala se Ivy. Catherine se na ní podívala. Její roztomilý obličejík nedokázal nikoho obalamutit. Bylo poznat,že má strach.,,Nic. Jen...se sem už párkrát někdo vloupal," odvětila Catherine a zamykala dveře. Zahnala Angel a Darkness do obýváku a sama šla do kuchyně.,,Nevíte,proč má Catherine ty prášky?" Zeptala jsem se holek,když zaklaply dveře.,,Jaké léky?" Podivila se Claire.,,Ona je nemocná?" Vyděsila se Ivy.,,To právě nevím,ségra," odtušila jsem a šla opatrně ke kuchyni. Catherine telefonovala.,,...je to důležitý mami! To není sranda. A nemůžu mít ty spratky na krku. Ne teď." Dveře byly prosklené a tak jsem opatrně vystrčila hlavu. Catherine chodila po kuchyni a vypadala,že se brzo rozbrečí.,,Catherine,víš že mě to moc moc mrzí. Jsem ale tvá matka,a proto ti nařizuju,že se o své sestry postaráš,dokud...no,dokud by to nezašlo za hranici. To...se ale nestane." ,,Nestane!" Zakřičela Catherine do telefonu a praštila s ním o zem. Sedla si na židli a potichu se rozbrečela. Skrčila jsem se a šla za holkama.,,Holky?" Holky se na něco vyděšeně koukaly. Byla to Catherinina igelitka. A byla plná léků.,,Takže...to jsou ty léky?" Zakňučela Ivy. ,,Ano..."  Vzala jsem jich pár do ruky. Nerozuměla jsem názvům,byly asi latinsky. Bylo jich tolik. Uslyšela jsem klapnout dveře,tak jsem je hodila do tašky a utekla nahoru.


 

Asi o půlnoci mi přišel e-mail od mámy. 


Od: tessa.stormy.com

Pro: StormPrettyStormHay.com


Ahoj Hayley,

jak se vám u Catherine daří? Doufám,že to není tak špatné....Poslyš,nevím jestli ti to Catha řekla,ale..něco se děje. Tohle bych ti říkat neměla,ale prohledejte jí pokoj. Musí přiznat barvu. Že to není dobré a správné. Nejsem si jistá,jak daleko by zašla. Doufám,že to není spojené s ní...

Pozdravuj Ivy a Claire.

Pusu,máma.


Tomuhle jsem nerozuměla. Jak jako spojené s ní? Špatné? Zašla? Prohledat pokoj...? Vzala jsem si neslyšné botky(pantofle),baterku a černé pyžamo. Na chodbě už bylo zhasnuto. Ale Catherine ve svém pokoji nebyla. Vkročila jsem tam. Rozsvítila baterku a našla léky. Pod postelí. V tom se rozsvítilo velké světlo. Catherine.,,Hayley?! Ty se mi hrabeš v pokoji?!" Rozzuřila se Catherine.,,Já no..." Koktala jsem. Catherine spatřila co mám v ruce.,,Proč to máš?" ,,Ty jsi nemocná?!" Zeptala jsem se.,,Proč tě to zajímá? Proč mi bereš léky?!" Catherine se nadechla.,,Když už ,tak ne já,ale Suki. Má rakovinu v pokročilém stádiu," na to s pláčem odešla. Ale...na to léky z lékárny nepomůžou. To chce léčbu. To....znamená,že ty léky jsou pro Catherine! Ale...nemocná je Suki...!


The life

Tak! Jak to podle vás je holky?

 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.