Uphill Rush 7
Hra - Uphill Rush 7
Video se načítá
Mafia Battle CZ
Hra - Mafia Battle CZ
Video se načítá
Kiss Bieber
Hra - Kiss Bieber
Video se načítá
Perfume Workshop
Hra - Perfume Workshop
Video se načítá
Cookie Cruncher
Hra - Cookie Cruncher
Video se načítá
Elsa Christmas Spa Bath
Hra - Elsa Christmas Spa Bath
Video se načítá
Enchantix or Believix Mix-Up
Hra - Enchantix or Believix Mix-Up
Video se načítá
Ariel Tanning Solarium
Hra - Ariel Tanning Solarium
Video se načítá
 

Říše divů

Stop týrání zvířat!

Ach,jak jsem byla naivní,když jsem si jako malá myslela,že pojedu zachraňovat do Austrálie klokany,před pytláky...Ono to není tak lehké. Ukážu vám několik obrázků  týraných zvířat...


Pozor! Nehodí se pro slabé povahy,nebo pro ty,kteří nemají silný žaludek!!!!




   

  

 

   


Jeden z příběhů o týraných zvířatech,si můžete přečíst Zde =>

Chtěli by jste pomoct a nevíte,jak? Existuje nadace na ochranu zvířat. Stačí poslat dárcovskou Sms na číslo 87777. S textem DMS OCHRANAZVIRAT. Jedna sms= 30 Kč. A víte,že každé 3 sekundy zemře v laboratořích jedno zvíře? Více je to rozebrání tady: http://m-morce.blog.cz/0708/kazde-tri-sekundy-v-laboratorich

Tohle je taky jeden z důvodů,proč chci být veterinářka.Chci jí být od dvou let. Ale tehdy jsem nevěděla,co všechno se děje... Jednou pomůžu. Jednou to dokážeme. Jednou..Jestli se dostanu na  vejšku,tak tam budu mít 4 zvířata. Třeba si udělám YouTube Channel a budu rozšiřovat zvířata z útulků,nebo já nevím! Když si babička brala psa z útulku,tak...byl tak hubený,zubožený. A některá zvířata jsou na to m mnohem,mnohem hůř. Vždyť mě stačí vidět mrtvými ježka a brečím! Copak chcete,aby tohle trpělo?

 



  

Sdílejte obrázky,příběhy nebo články o týraných zvířatech! I to může trochu pomoct..nebo noste deky a granule do útulků! Nebo podporujte chov slepeckých psů. Takové věci jsou třeba v Bille...

 


Komentáře

liankag(ANIME!)

Tohle mě rozbrečelo. ( Ano, doopravdy ukapla slzička. ) Lisek má pravdu. Lidi takový už jsou, ale nedá se to vydržet! Tohle si dělejte s hračkama, tyrani!

liankagTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Artemia(Svět Fantazie ^^)

liankag: Jenže z hraček nejsou velký prachy za heboučké kožíšky, po kterých touží bohaté ženské, herečky, zpěvačky, ženy politiků i milionářů. Hračky nejsou tak skvělé ve smetánce. Hračka ti nedokáže, že jsi ta elita, že máš prachy na kožich. Že máš prachy na zvířecí utrpení.
Jistěže je to tak, jak to je. Ono je to úžasně výhodné, protože takové diamanty můžeš těžit za obrovské náklady, zatímco kožichy jsou jednoduché, pochytat lišky, množit je, za minimum žrádla a podmínek, ve kterých si nezaslouží žít ani červi.
Ale nejsou to jen kožešinová zvířata, jsou to koně, psi. Whatever.
Jsou něco nedocenitelného, co ti hračka nedá.
Řekla bych, že je to zvěrstvo, ale není. Je to lidstvo.

ArtemiaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Artemia(Svět Fantazie ^^)

Už delší dobu mi chodí maily od OBRAZu - společnosti na obranu zvířat - a, možná tě potěší, že jednak se zrušením kožešinových farem nesouhlasí už 70% lidí v republice, 8. listopadu půjde návrh do zákona a v Praze se také v blízké době bude konat průvod na tuto tématiku (http://m.facebook.com/events/1782193465352264/). Tvé rozhořčení je samozřejmě na místě a je přítomno i na straně mé. Ale, ti schopnější než my už pracují a věci se šinou správným směrem. Tak nezbývá než držet palce a doufat.
À propos, jak jsem zmínila ty maily, co mi chodí - kdybys měla zájem, úplně dole máš kolonku "odběr novinek".
http://www.obrancizvirat.cz
A občas tam jsou i petice, které lze podepsat i jako nezletilá. =)

ArtemiaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.