Bláznivý Homer Simpson
Hra - Bláznivý Homer Simpson
Video se načítá
Shell Shock Match 3
Hra - Shell Shock Match 3
Video se načítá
Red Ball 3
Hra - Red Ball 3
Video se načítá
Talking Cat Box Adventure
Hra - Talking Cat Box Adventure
Video se načítá
Cat Around Europe
Hra - Cat Around Europe
Video se načítá
Fashion Designer New York
Hra - Fashion Designer New York
Video se načítá
 

Říše divů

Pařížanka Pixelovka 2.díl

                                      2.Kapitola- Martin

Proboha,to byl ten český Youtuber! Jeho jméno jsem nedokázala dobře vyslovit. Jakože jméno kanálu,Martin zvládnu.,,Salut!" Pozdravila jsem ho. Teta se na mě otočila a zvedla obočí:,,Nemluví francouzsky,ty trumpeto. Je to Čech. Rozumí anglicky,ale ty mluvíš tak divně,že ti ten chudák nemůže rozumět ani slovo." Martin se nervózně usmíval a zamával mi.,,Ahoj," řekl. ,,Ahoj," odpověděla jsem. Bože,co tady dělá?! Teta Pixelová asi věděla na co myslím,tak odpověděla:,,Našla jsem ho stát u silnice. Původně měl jet na letiště,ale nějak nestihl autobus. Tak jsem ho vzala,protože letadlo by nestihl. Letí za minutu a k letišti je to tak 15 minut!' Přikývla jsem a nevěděla,co dál. Nervózně jsem přešlápla.

Teta mi pomohla s taškou,dala ji do kufru auta a zavolala něco na Martina. Očividně ji naučil česky...Chvíli si něco povídali a já tam jen stála. Pak jsem si uvědomila,že teta mluví anglicky. Ale přimíchala do toho češtinu a francouštinu,abych nerozuměla. 


Martin jel s námi k tetě. ,,Jak dlouho tu zůstane?" Zeptala jsem se tety,když jsme vystoupili.,,Tak dlouho,jak bude chtít," povzdechla si teta.,,Poslouchej Lorelai...Pixelko...Pixelovko,to je jedno. Prostě jsem si myslela,že byste si mohli rozumět. Oba jste mladí a moderní," usmála se teta. Aha. Tak o tohle jí jde. Za celých 15 let života jsem neměla kluka. Martin je o trochu starší než já,mladý,hezký,sympatický. Ale je to Čech! Tohle nemůže fungovat!,,Teto Pixelová...-" začala jsem,ale teta už byla pryč. Měla obří dům,který měl 3 patra. Dostala jsem fialový,prosklený pokojík. Byl pěkný a moderní.


Bylo tam akvárko s neonkami a výhled na město. Sedla jsem si na balkón. Ozvalo se zaklepání. Otočila jsem se a uviděla Martina,který nesl dva hrníčky.,,Kafe?" Zeptal se.,,Jo,dala bych si." Sedl si vedle mě na gauč a podal mi kafe.,,Já tě znám. Viděla jsem pár tvých videí. Jsi retard!" Zasmála jsem se. Martin se zasmál se mnou a pak prohlásil:,,Je hustý tu žít s někým,kdo mluví anglicky. Ptal jsem se spoustu lidí na hotel,ale odpovídali francouzsky. A já francouzsky neumím." 

Povídali jsme si dlouho do noci.,,Páni,opravdu jsi super. Atea se o tobě zmiňovala každých 10 minut. Nevěřil jsem,že-" přerušila jsem ho,,Ona se ti představila jako Atea?! Ne,jako Victori?!" Martin se zatvářil nechápavě.,,No,řekla že se jmenuje Atea Pixelová. A ty jsi Lorelai Pixelová. Lorelai Anne Pixelová,15 let," usmál se a chytl mě za ruku.


Připadala jsem si v sedmém nebi. Jak to mohla teta,tak odhadnout?


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.