Říše divů

Obrácený ask!

Takže ahoj sušenky! Omlouvám se, že poslední dobou nepíšu tolik, ale nemám nějak náladu. Času je dost, ale...no, však já se do toho dostanu. A tento článek?  No, myslím, že není potřeba vysvětlovat....


Máte nějaké vtipné historky ze školy? Jaké?
Vánoce - teď, nebo radši za delší dobu a necpat to sem už v listopadu?
Máte radši, když je vše přirozené, možná trochu "obyčejné a nudné", nebo mít super pokoj, vohoz a život alá beauty bloggerka?
Zajímáte se o Czech Blog Awards? Pro koho jste hlasovali?
Oblíbený obchod a styl oblékání? 


Na tyto otázky se dnes budeme ptát.


Sagka:

Historky: Jo, mnoho. Teď si vzpomínám jen na tuhle: Jeden můj spolužák, který je trošku větší a trošku při těle, sedí vedle topení. No a jednou se houpal a nějak se stalo, že urval kohoutek na regulování topení. A od té doby vždycky, když přijde náš třídní na hodinu, se ptá toho spolužáka: "Tak co kohoutek?"
Heh, pro čtenáře, kteří to nezažili, to není moc vtipné xD
Vánoce: Listopad mi přijde ideální, ten měsíc, měsíc a půl před Vánoci je nejvyšší čas na řešení dárků, pokud chce člověk sehnat něco pořádného. A Vánoce bych teď nechtěla. Vánoce jsou prostě na konci prosince a mít Vánoce v listopadu... nope. Takže radši za delší dobu.
Jako bloggerka rozhodně ne. Obyčejný a nudný život mi vyhovuje, umím si z něho udělat něco zábavného a neobyčejného třeba jenom obyčejnou projížďkou na kole (aneb když člověk omylem vjede do 2. zóny pitného pásma).
Czech Blog Awards: Ne, nehlasovala jsem. České blogerky moc nesleduju.
Obchod: No... asi New Yorker, snad vždycky si tam něco najdu =)
Styl oblékání: Těžko se to popisuje, takový jemný, většinou spíš světlé kousky oblečení a elegantní tmavé džíny, kotníčkové boty na podpatku, šátky, svetry (miluju růžovolososovou)... a k tomu černou linku a tužku (všeho s mírou!). Souhlasím, je to trochu zvlášní kombinace, ale mně se to líbí =)


Hermiona2006:

Historka: Jasně! Upadla klika od vnějších dveří na závodech a učitelé to neuměly nasadit. Školník nebyl ve škole.
Vanoce:Teď!
Mít všechno v nebesích!
Vůbec jsem o tom neslyšela.
Obchod: Lindex
Styl: Ráda nosím overaly


Clawdeen77:

Historky ze školy? No dobře. Tak teda vyberu třeba jen ty z tohoto roku a z hodin chemie. Takže, spolužák se omlouval třídní, že si zapomněl sešit.
Ona: Jak je to možné? To na chemii večer nemyslíte?
On: Já jsem nemyslel na chemii... ale na vás ano!

Nebo dnešní: "Takže. Například fluor závidí skvělou stabilitu vzácných prvků a snaží se udělat vše proto, aby měl stejné protonové číslo, takže přejde do partnerství s vodíkem."

Vánoce. Neřešit je vůbec, nejdřív na Mikuláše. Stresují mně všichni ti, co odpočítávají dny do Vánoc... Nějak se na ně prostě netěším, protože jen přinesou další hádky. Beztak.
Přirozené, ale neřekla bych, že nudné. Když má člověk svůj pokoj (šatník, účes, život, mozek...) jiný, než je něco, co je zažité jako trend a je to děsně cool, tak je aspoň originální. A nebo aspoň není d*bil, co si koupí jednu svíčku za děsně moc, protože ji mají všichni a je z USA.
Czech Blog Awards, stejně jako cokoli jiného tohoto typu, nesleduji/neřeším.
Oblíbený obchod nemám, prostě co se mi líbí (a vím, že to využiju) a mám na to prachy, to koupím. Styl oblékání? Heh. Mám ráda cokoli od tílek s velkým výstřihem až po čtyřicet let staré svetry, které si koupila babička ještě když bydlela v Bratislavě. Taktéž mám ráda kalhoty i sukně. Jen barevně je to trochu temné.



annamarie:
1) Historky ze školy? Těch je, tuhle učitelka při testu obcházela třídu kámoš nezavřel aktovku kde měl mapu... tak ona tam přišla a říká: ,,ty tu máš tahák". On se jenom tak usmál a než mu došlo co to vyvádí, vytáhl tahák zpoza okna a prohlásil: ,,ne, já ho mám tady". Jednou zas spolužák lezl z okna pro tašku kterou mu tam hodil kámoš, si navzájem schovávaj věci, tak stojí na tom parapetu, aktovka na zádech a přijde řiditel... samozřejmě ho hned zaregistruje tak on slušně pozdraví a prohlásí že škola byla zavřená a on se nedozvonil. Kupodivu, prošlo mu to, ne že by mu věřil, ale pobavilo ho to smajl No, na víc si teď nevzpomenu, ale určitěse u nás člověk nenudí xd
2) Vánoce? Teď? Vůbec... za mě nejdřív se začátkem adventa, ty světýlka všude, vánoční reklamy, slevy i zboží v obchodech, všude vánoční atmosféra, santa a stromky na každém rohu, pomalu už v říjnu mě prostě iritujou... Vánoce sakra ještě nejsou, všechno tohle okolo Vánoc ráda mám, ale proč tak brzo?
3) Fakt bych neřekla že obyčejný a nudný, ale super pokoj, značkový hadry, topení se v penězích a vyžívání si jako nějaká malá celebrita nebo fashion blogerka taky není nic pro mě... o módu se zajímám, to jo, ale radši jedu s nejlepší partou lidí na tři dny přespat do lesa nebo si zalízt na skály než se uhánět v nákupácích s tátovou kreditkou :d
3) Vůbec... trošku to sleduju, ale nehlasuju a nezajímám se
4) Nej obchod nemám, kombinuju, ale poslední dobou zajdu nejčastěji asi do Zary... styl oblíkání? Asi volný roztrhaný boyfriendy a k tomu černá úplá trika, miluju i svetry s obyčejnýma úplýma džínama, nebo volné pruhované bílé košile k tílku a roztrhaným skinny džínům? no a samozřejmě, miluju velký klučičí XL trika a mikiny, takže když se chci cítit především pohodlně, přihodim kraťasy, tepláky nebo legíny a jde se ven :d ale tak, asi každý pochopí že do školy v tom nechodím, spíš volnočasovka xd nemám přímo oblíbený styl, navleču co se mi líbí a je pohodlný, ale rozhodně dám přednost džínům před sukní.




Ema Knihomolová:

1. Spolužák přišel pozdě na hodinu a půlku matiky musel chodit pořád dovnitř, dokuď to podle učitele nebylo dokonalé.
2. Vzhledem k tomu, že už máme napečené perníčky a vyzdobený dům, tak teď.
3. S mou povahou rozhodně obyč život
4. Řekne mi někdo co to Cetch blog awards je?
5. H&M. Nejradši nosím džíny a bílá trička, k tomu bílou mikinu.



A jelikož by bylo divné, kdybych sama nic nenapsala, tak tady máte mé odpovědi na mé vlastní otázky! (panebože)

1. Musím si to začít zapisovat. Vážně. Já si takhle na nic nevzpomenu! Ale jsou třeba věci a hlášky, které člověk nepochopí nebo mu nepřijdou vtipné, protože u toho prostě nebyl, například "Danieli, ty seš úchyl." "Pan prezident jde za náma!" "A proč jí radši nepomůžeš?" "On tady má na Viky lepší výhled!" "Ježiši, Hrabač odpadků"

2. No, teď asi ne, protože nemáme nakoupené všechny dárky, nemáme výzdobu a ještě je pořádný podzim, takže by to vůbec nebyla ta správná atmosféra, že? Ale těším se neskutečně, to jako jo. Dokonce jsem si i zkoušela, jestli mi sedí kryt na mobil (který dostanu k Vánocům) správně.

3. Mám dost obyčejný a "no-fresh" život. Celý den mě bolí hlava, válím se, jsem na mobilu, a až večer jsem totálně zdravá, hyperaktivní a probraná. Takové vystajlované byty, dokonalé outfity...bylo by to fajn, ale s nádechem "mě".

4. Jáj, včera jsem donutila celou rodinu, aby se koukala se mnou. Jsem spokojená s výsledkem...no, jedině videoblogera, tedy Kovyho. A pak také, co se týče My Cooking Diary a A cup of style, u těch to bylo jasné a zasloužené, zatímco jako videoblogerku bych dala někoho jiného, ne Annu Šulc...

5. Claíre´s, Lindex, Takko, New Yorker, co se týče stylu, mám ráda legíny a mikiny, princeznovské šaty, šaty z Krásky a zvířete (konkrétně ty bílomodré, venkovské), černé school sukně, košile....Je toho moc.

Komentáře

pištíkVIP(Potterheadi sem!)

taky jseš spokojená s výsledky? I když u videoblogera jsem nevěděla komu fanditsmajl jestli kovymu, martinovi, lubošovi nebo mentovismajlsmajlsmajl ale jsem spokojená. i když videoblogerku jsem přála Bářesmajl jinak super článek dávám plus

pištíkTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.