Říše divů

Křišťálový les 7.part

Au...Nedokázala jsem logicky uvažovat. Vyjekla jsem,protože jsem padala z promrzlé skály do ledového vodopádu. Dopadla jsem. Nohy jsem měla nad sebou,jako svíčku. Měla jsem své kanady,džíny,svetr a vypadala jsem....normálně...Pak jsem si uvědomila,že se dusím. Plavala jsem zběsile sem a tam. Bubliny byly všude. Všimla jsem si,že voda j i hodně podle mnou. A pod skálou! Tam bude východ! Plavat nahoru nemělo cenu,vodopád a vír bych nepřekonala. Plavala jsem pod ůtes. Skulina byla menší než se zdálo. Ale protáhla jsem se a plavala nahoru. Docházel mi vzduch...,,Ech,echchech!" Nadechla jsem se a vykašlávala vodu. ,,Pomoc! Perry!" Otočila jsem se. Zkusila jsem to znovu:,,Johny! Alison! Scarletto...!" Bylo to beznadějné. Byla jsem uprostřed zimního lesa. Počkat-země víl a čarodějek je na malebném ostrově. Já jsem na Zemi! ,,Ne!" Vylezla jsem z vody na břeh. V kapse jsem měla zvláštní pergamen.


Drahá Crystal,

je mi to moc,moc,moc líto! Promiň! Nedokázala jsem tě ochránit.

Já a Zara jsme spolu vyrostly. Ale ona pořád mizela,pak ovládla zemi a začala mě nenávidět. Zariette..ta hodná čarodějka je pryč....Odveze tě na Zem...Jsi pro ni nebezpečná. Já,Perry,Alison a Johny budeme v pořádku. Johny půjde do stájí,Alison a Perry do klecí,ale já do vězení. Až dočteš tento dopis,už budeme ve vězení. Uteč domů. Musíme se smířit s prohrou. Ty na zemi přežiješ. Věřím ti. Hodila te do ledového vodopádu,to je ve vašem Křišťálovém lese. Kousek od tvého domova. Však les je velký,nevím zda se z něj dostaneš. Vyčarovala jsem ti na dálku luk a šípy. Zara si bude chtít tvou smrt pojistit,takže bude do lesa posílat své otroky a bojovníky. Sundej si mokré oblečení a vem si jiné. Máš ho v sáčku na zádech. Je to tílko a kalhoty-nic moc,ale lepší než být nahá.

S omluvou,

Scarletta,víla smrtelníků,víla II. kategorie.


A sakra! To je zlý! Sakra,zlý! Udělala jsem vše podle Scarlettiných instrukcí. Až na jedinou věc. Já se nikdy nevzdám. Dostanu se do země čarodějek a víl a zastavím Zaru. Zachráním kamarády a svět. A už vím,jak to udělám. Dala jsem se tedy na průzkum lesa.


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.