Plumet
Hra - Plumet
Video se načítá
Jewel City
Hra - Jewel City
Video se načítá
Plants vs Zombies
Hra - Plants vs Zombies
Video se načítá
Run Ram Run
Hra - Run Ram Run
Video se načítá
Air Element
Hra - Air Element
Video se načítá
Nefera de Nile
Hra - Nefera de Nile
Video se načítá
 

Říše divů

Kelly Luis na scéně!#3

Kelly se vrátila do svého stereotypu. Dny byly kruté a šedivé. Gilbert na ní doma řval a Tiffany cestovala. Gwen,ani Ferrari jí nedokázali pomoct. Kelly si po nocích zpívala píseň ,,Let her go" a hrála k ní na klávesy. Píseň jí přišla smutná a krásná ,jako její život. Až na to,že její život krásný nebyl. Žila jen pro hudbu. Vždy když dozpívala poslední slovo,Složila se na postel a brečela.  


                      ,,Cause you only need the light when it's burning low.

                       Only miss the sun when it Stars to snow.

                       Only know you love her when you let her go.." 


U její oblíbené části přišel Gilbert a zařval:,,Ty potvoro užalovaná,okamžitě přestaň!" Kelly už nevěděla,jak dál. Zakázal jí hudbu,co teď? Po tvářích jí stékaly slzy. Můžou si ostatní myslet,že má dokonalý život. Nemá! Usnula až na ránem.

Ráno se vzbudila v paprscích slunce. Její otec žil daleko ,jako slavný hudební skladatel Sebastián Luis. Kelly si učesala vlasy kartáčem,převlékla se do klasických jeansů a trička a koukla do okurkového sendviče. Neměla hlad ani chuť. Vyrazila do školy a po cestě sledovala šťastné lidi. Ty lidi,kteří měli problém jako,které šaty si mají vzít do rozhovoru v bulvárním časopisu. Jako její matka. Tiffany nebrala na svou dceru ohled.

Kelly poznala tolik míst a lidí. Krásnou Kanadu,mrazivé Rusko,rozpáleném Austrálii....Mnohé by to udělalo šťastné,ale když na Vás nemají čas ani vlastní rodiče a nevlastní jsou na Vás zlí... Ve škole jen seděla a snažila se neusnout. Po obědě se rozhodla udělat jedinou věc- než se odstěhuje zase jinam jako vždy, půjde do učebny hudebky,zahraje si na klávesy a vychutnávat si krajinu Stars Ship. 

Když přišla do učebny začala hrát. Chvíli jí to nešlo,ale pak si zvykla. Hudba se rozléhala celou školou. Zazpívala si část své oblíbené písně.

 ,,Causeyou only need the light when it's burning low.

Only miss the sun when it starts to snow.

Only know you love her when you let her go.."

Podívala se ke dveřím stála tam Ferrari,Gwen a jakási usměvavá dívka s růžovými vlasy.,,Kelly,to bylo úžasný! Super!" Chválily ji kamárádky. Růžovka k ní natáhla ruku se slovy:,,Ahoj Kelly! Zpíváš a hraješ naprosto bombasticky! Já,se jmenuju Cece. A zakládám kapelu. Co říkáš na to ,že já bych zpívala,ty bys hrála na klávesy,Ferrary na bicí a Gwen na kytaru?" Usmála se. Gwen ukázala palec nahoru. Ferrari nadšeně pokývala hlavou.,,Tak...jak se jmenujeme holky?" Zasmála se Kelly. ,,Music life!" Vykřikly nadšeně Gwen a Ferrari.

                                           

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.