Royal Wedding
Hra - Royal Wedding
Video se načítá
Krize v metru
Hra - Krize v metru
Video se načítá
In Couples
Hra - In Couples
Video se načítá
Bratz Facial Makeover
Hra - Bratz Facial Makeover
Video se načítá
Hollywood Fame 2
Hra - Hollywood Fame 2
Video se načítá
Monkey go happy
Hra - Monkey go happy
Video se načítá
Papa's Cupcakeria
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Holly Muffin Maker
Hra - Holly Muffin Maker
Video se načítá
Sweet Pony
Hra - Sweet Pony
Video se načítá
Mine Blocks
Hra - Mine Blocks
Video se načítá
My New Room
Hra - My New Room
Video se načítá
Cooking with Love
Hra - Cooking with Love
Video se načítá
 

Říše divů

Jak přežít školní přestávky (aneb školní deník)

Nemyslete si, že tu budou nějaké spolehlivé rady, jak se ve škole nenudit. To by byl nadlidský úkol. Tady jde pouze o přežití.


Poslouchám a pozoruji spolužáky

Občas silně uvažuji nad tím, jestli nechodím do zvláštní školy pro výjimečné případy. Například jeden můj spolužák před školou (kolem půl osmé ráno) zařve na jiného spolužáka:,,Špájo!" Rozběhne se za ním, šťouchne ho do ramene a řekne:,,Šťouch."

A nebo můj spolužák, nejlepší v zeměpisu, vykládal něco o "Súdánské Arábii", či co :D

Jelikož kolem mě sedí hlavně kluci, je to celkem výživné. Tedy do té doby, než mě někdo trefí kapesníky, křídou nebo jablkem. Což může být mnohdy nebezpečné. Spolužačku trefili do oka tvrdým plastovým míčkem.


Jím a piju

A pak je celá svačina pryč a chce se mi na záchod. Doporučuji si tedy brát velkou a dobrou svačinu. A jelení lůj (i když není k jídlu), ten se taky hodí.


Pozor v této části se nám z toho stává takový můj školní deník. Byli jste varováni. 


Jako vážně, nejhorší je, když sama sedím ve třídě jen mezi klukama, kteří se baví o oblíbené hře mého bratra, který s ní pořád otravuje!
Poslouchejte, tuto část píšu ve škole, do pozemkového bloku, takže za mnou sedí kluci, drkají do židle vedle mě a já se snažím vypadat hrozně vyrovnaně, jako by mi to bylo úplně jedno.

Mnohem horší je stejně přežití hodiny. Hlavně matiky. Na konci, kdy už si myslím, že mě nevyvolá, tak se na mě učitelka podívá a zeptá se:,,Co Lucka? Nechceš jít k tabuli?" Ne, nechci! Zavrtím hlavou, což musí působit komicky, ale za chvíli už vstávám a jdu k tabuli vypočítat ten dlouhý strašný příklad. Udělám milion chyb, vypadám jako dement. Ach jo, říkala jsem, že nechci!

Toto píšu mnoho dní za sebou. Jo, něco jako školní deník. Vážně je příjemné, když kluci za vámi hází flaškou a každou chvíli jim spadne! Jen se modlit, aby mě netrefili do zad, nebo jim to nezapadlo pod mou lavici, že?
A víte, co je super? Když si ani nemůžete popovídat s nejlepší kamarádkou, protože ji spolužačka někam odtáhne a pak si vám ještě sedne na místo, sedí na stole a houpe s vaší židlí. Zeptá:,,Nevadí?" A já:,,Ne, ale já-" nenechá mě dokončit myšlenku a dál se baví s klukama a jí chipsy. Jak já její kamarádky nesnáším.
No, vážně, moje jsou lepší! Aničko, Verčo, Maci a Otysko, jste lepší! (OK, Kačka Bff taky)
Nejhorší je velká přestávka v případě, že nemáte co dělat, s kým se bavit a podobně. To prostě musíte sedět a koukat. Nebo psát do mobilu tyto zápisy...
Ani nemůžu projít kolem tabule, jinak bych byla zasažena křídou nebo houbou. Jo, je to o kejhák. Tohle asi není moc návod, jak *kolem proletí houba a hadr* přežít přestávku, co? No, nevadí, mě to celkem baví. Proč se všechno hází kolem mě?! *má chuť skočit po nejbližším spolužákovi*
Charlotte: Klídek...
Locika: Jak mám být klidná?!
Sakra, neměla bych se učit...?
*vidí spolužáka, který drží v ruce penál spolužačky a ječí:,,Já ho zabiju!" a míří na něj jako pistolí. Pak vytáhne mobil, "brečí" a má na něm obličej* OK....
Já chci domů! Já chci umřít! Já chci Vánoce! A víte, co vás po ránu nejvíce povzbudí? Když vám mamka řekne, že vypadáte hrozně a jestli nechcete napsat omluvenku! Fakt děkuju!
Takže, chodím do sedmé třídy a naše matikářka se přiznala, že příklady, co nám dává se používají jako přijímačky na STŘEDNÍ školu. Jako...může mi to někdo vysvětlit? Počkat...Takže to znamená, že nejsem úplně blbá! Jupí! No, i když, ty příklady jsou dvacet let staré, tak nevim...


Věnuji se asociálním činnostem

Ano, například čtení nebo mobilu. Problém je, že na mobilu nemám co dělat, když si čtu, tak lidé otravují, nebo mě něco praští ještě snadněji. Když sedíte sami a s knihou, tak je to velmi nebezpečné!

Mimochodem, to jsem říkala, že učitelka na matiku mě a kamarádku rozsadila, protože se ona bavila se spolužáky? A ještě takového dementa, však od něj ani nic neopíšu!

No, pak se samozřejmě zaměřuji na psaní takovýchto článků, nebo občas píšu příběh. Královnu vlků jsem rozepsala a nejsem schopna se k ní dostat.

Komentáře

kočička 1(Magical World)

U nás to není nic jiného. Ve vzduchu létají papírové kuličky, mandarinka, občas houba na tabuli. Naše třída je super, už máme i úraz a to jen za srandy. Potom sešit mluvnice letí z okna, postříkaná zeď, rozbitá skříň, žaluzie, poškrábaná zeď od klíčů. Slyšela jsem, že osmáci (třída o rok výš) si zapli na mobilu baterku a kopali s ním po chodbě. Takže se u nás nenudíme. Já jsem v pohodě, mě už nemůže přeskočit, protože jsem retardovaná. ^^

kočička  1To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.