Hollywood Fame 2
Hra - Hollywood Fame 2
Video se načítá
My Dolphin Show 2
Hra - My Dolphin Show 2
Video se načítá
Cute Pet Hospital
Hra - Cute Pet Hospital
Video se načítá
Squares 2
Hra - Squares 2
Video se načítá
Bella's Wedding Cake
Hra - Bella's Wedding Cake
Video se načítá
Crazy Dentist
Hra - Crazy Dentist
Video se načítá
Operate Now Eye Surgery
Hra - Operate Now Eye Surgery
Video se načítá
Basket Ball A New Challenge
Hra - Basket Ball A New Challenge
Video se načítá
Chain Reaction
Hra - Chain Reaction
Video se načítá
 

Říše divů

Hrdinové z Bradavic #6

Takže ahoj sušenky! Máme tady další (tentokrát šestý) díl naší poměrně úspěšné série, Hrdinové z Bravaic a dnešními "hosty" jsou....Fred a George!


Fred a George Weasleyovi

Fred a George se narodili Molly a Arthurovi Weasleyovým 1.dubna 1978, jsou samozřejmě dvojčata a mají pět sourozenců. Tři starší (Bill, Charlie, Percy) a dva mladší (Ron, Ginny). Jsou mezi diváky a čtenáři velmi oblíbení, hlavně pro svou vtipnost ,vylomeniny, dobrotu, zábavným scénám/pasážím a podobně. Upřímně neznám nikoho, kdo by je neměl rád :D

Oba si objevili již v prvním díle, myslím, že se dokonce objevili v každém. Poprvé se objevili na vlakovém nádraží se zbytkem rodiny. (no, dobře....celá rodina tam nebyla)

V prvních několika dílech oba studovali na bradavické škole a byli výborní ve famfrpálu na postu odrážečů. Ve třetím díle darovali Harrymu Pobertův plánek. Ve čtvrtém díle se pokusili vhodit své jméno do Ohnivého poháru, ačkoli ještě nebyli plnoletí, a narostl jim proto plnovous. V pátém díle se pomstili profesorce obrany proti černé magii a ministerstvem dosazené ředitelce Bradavic Dolores Umbridgeové za její nařízení, což všechny studenty (i profesory) nesmírně pobavilo. Nejspíš.
Fred i George se pak stali členy Fénixova řádu. Na začátku posledního dílu připravilo George kouzlo o ucho, z čehož si pak obě dvojčata dělala srandu. (Nejvtipnější bylo v knížce, jak Muriel řekla Georgeovi, že má jedno ucho větší než druhé. A on jen:,,Babizna jedna." :D xD)

Dvojčata byla rozdělena pouze dvakrát, poprvé, když převáželi Harryho v sedmém díle, a podruhé, když Fred zahynul při bitvě o Bradavice (zabil ho Augustus Rookwood).




Dvojčata si otevřela obchod Kratochvílné kouzelnické kejkle, který měl neuvěřitelný úspěch a rozhodně bych si tam taky někdy zašla :D V knize Harry Potter a prokleté dítě se ukázalo, že George spolu s Ronem obchod nadále vede, i když se měl Ron údajně stát bystrozorem. Ale tak co, asi odešel do důchodu.

Na škole byl jejich nejlepším kamarádem Lee Jordan, a George se natolik sblížil s Angelinou (se kterou byl Fred na plese), že se s ní nakonec oženil a měl s ní dvě děti (Fred a Roxanne). Ani o spousty let později se George s bratrovou smrtí plně nevyrovnal. I nadále pokračuje s vedením svého kouzelnického krámku (jak už bylo zmíněno), ale už zdaleka ne s takovým nadšením jako dříve.

George ( a samozřejmě i Fred) je podle knižního popisu menší a podsaditější postavy. Mají jasně zrzavé vlasy, pihy na nose a šibalský úsměv, i když jim na známkách příliš nezáleží, díky svým lumpárnám jsou jedním z nejoblíbenějších studentů, a to nejen mezi spolužáky, ale dokonce i mezi učiteli. Jediné, na co je doopravdy háklivý jsou, když se někdo posmívá jejich rodině.
Jsou velice odvážní a ke své rodině a přátelům ohromně věrní, což už několikrát prokázali.




Nezapomeňte hlasovat, koho chcete v dalším díle.

Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

Ehm... dovoluji si tě opravit- na plese nebyl George s Angelinou. To Fred byl s Angelinou.

Jinak... jsem jediná, co ty dva dokáže rozeznat? (Georgovo ucho s tým nemá nic společného)

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

POPELKA 12(diy club)

já mám docela ráda harryho pottera i když některé scény mě rozbrečí a dokonce čtu i h.p. ale mohla bys udělat článek o harrym ronovi a hermioně
ps zkratka h.p. je harryho pottera smajl

POPELKA 12To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.