Twilight And Rainbow Babies
Hra - Twilight And Rainbow Babies
Video se načítá
Spy Barbie Accident
Hra - Spy Barbie Accident
Video se načítá
Čtyři přírodní živly
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Sky Drop
Hra - Sky Drop
Video se načítá
 

Říše divů

Hidden Talent 5.part

Vzbudila jsem se v půl šesté ráno. Lisa ještě chrápala,takže jsem měla čas. Vzala jsem si školní uniformu,kterou mi večer přinesla Carleyová. Měla na sobě napsáno AA. Jinak byla pěkná. Málem jsem na něco zapomněla! Běžela jsem ke krabičce s klíčkem a vzala ho do ruky. Nic. Ach....Těšila jsem se.....,,Neboj,to se stalo i mně. Jsem tu už 12 let a nic." Rychle jsem se otočila.,,Cože?! 12 let?!" Lisa se usmála. ,,Jo,zmeškala jsem vývoj. Od té doby,co jsem odjela,jsem z areálů nevyšla. Nikdy. A své rodiče neviděla." Bože můj....Rychle jsem se zeptala:,,Jak jako? Zmeškala vývoj?" Lisa se nadechla a vzala mě za rameno.,,Víš,jakože nevím,co se děje ve světě. 

Mám omezený přístup. Třeba nesmím chodit na počítače nebo k televizi. Nechtějí,abych se rozptylovala. Už 12 let hledám talent,takže Lilieth napadlo,že se nesnažím. Už jsem 10 let neviděla jediný film.... Žádný mobil...nic." Najednou mi jí bylo strašně líto. Netuším,proč ale zeptala jsem se:,,A co když  žádný talent nemáš? Co když,jsi neschopná?!" Lisa se vyděsila. A já se chytla za pusu. ,,Liso,promiň! Já to tak nemyslela. Promiň! Já....jen,že jsem si vždy myslela,že pokud nemám talent,jsem neschopná....," odmlčela jsem se. Lisa vydechla.,,Ach,Kimmy....,'' objala mě a já věděla,že se nezlobí.


Po nástupu jsme šly na snídani. Potkala jsem tam i Joshe a Tiffany.,,Čauves,ségra! Jak tio šlape?" Zeptal se Josh. Co se mu to ***** stalo?! ,,Sorry! Vtípek!" Usmál se a objal mě. Tiffany se usmívala a rozhlížela se,až si všimla Lisy.,,Pšššt! Kim! To je...Daggersová?" Zeptala se nejistě. Otočila jsem se.,,Jo. A ty seš Cascas nebo Rangerová?!" Tiffany vykulila oči. Pak se zasmála a odpověděla:,,Kim! Zlato! Moji rodiče se nikdy nevzali,takže mám 2 příjmení. Na škole používám po tátovi Rangerová. A mimo školu Cascasová po mamce. Kapišto?" Bože,já jsem tupá! ,,To jo. Pravda, Kimmy Talentis!" Zapomněla jsem,ze umí číst myšlenky. ,,Jo,je to Daggersová. A co jako?" ,,Nic. Jen že...není talentovaná. 12 let nenašla talent. Není pro tebe dost dobrá...," na to pokrčila rameny.

   Nandala jsem si na talíř croissant,kafe,džus,nutellu,rohlík a sušenky. Pak ke mně přiběhl,jakýsi kluk.,,Hej! Kočko! Tak ty seš Talentis,jop?" ,,No jo. Ale přeslechla jsem tvoje jméno." Kluk ke mně natáhl ruku a řekl:,,OK,no. Jsem Dean Daviss. Je mi 19 a jsem v 8BC. Umím ovládnout dívčí mozek a ....sbalit ji," usmál se. Jo,takže on si myslí,že na mě má? ,,Ahá. A co já s tím?!" ,,No," Dean se ušklíbl...,,Myslím,že jsi k ničemu. Akorát zabíráš školní místa....," řekl a vrazil mi. ,,Jau!" Dopadla jsem na zem. Tvář se mi zakrvácela.,,Deane! Ty seš ale idiot!" Tiffany přiběhla,dala mu facku,vrazila ho pěstí do ramene a nakopla ho. ,,Kim!" Josh a Lisa ke mně přišli a zvedli mě ze země. ,,Kim? Jsi v pohodě?!" Zakřičel Josh. Lisa se mnou zacloumala.,,Bloncko!" Tiffany se mezitím prala s Deanem. ,,Boj,boj,boj,boj,boj!" Skandovala jídelna. Josh mě rychle táhl pryč.,,A co Tiffany?" Vyjekla jsem.,,Ta se o sebe postará....," zamumlal Josh. ,,Neboj,ne všichni kluci jsou tu takoví. Třeba moji spolubydlící Ryan a Logan. Jsou super." 



Dovedli mě spolu na pokoj. Tam jsem ležela ještě asi hodinu. Vzbudila jsem se v 7:40. Přišla ke mně slečna Carleyová.,,Ahoj Kim. Je mi líto,že jsi zažila tohle už 2.den. Mrzí mě to. Lilieth ho už vyhodila ze školy. " Přikývla jsem. ,,No,když sem chodila tvoje maminka a tatínek,objevila svůj talent. Tak se seznámila se svým otcem. No,tady je fotka,třeba ti to něco napoví..."


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.