Christmas Snake
Hra - Christmas Snake
Video se načítá
Frizzle Fraz 3
Hra - Frizzle Fraz 3
Video se načítá
Frozen Love Spell
Hra - Frozen Love Spell
Video se načítá
The Royal Makeover
Hra - The Royal Makeover
Video se načítá
Disney Cosplay Challenge
Hra - Disney Cosplay Challenge
Video se načítá
Clawdeen Wolfs Howlin Makeover
Hra - Clawdeen Wolfs Howlin Makeover
Video se načítá
Pony Pet Salon
Hra - Pony Pet Salon
Video se načítá
 

Říše divů

Hidden Talent 4.part

Univerzita byla....no,bylo potěšující zjistit,že má rodina aspoň něco postavila. Natož obří školu. Pro magické lidi. Uvnitř vypadala,jako normální škola. Skříňky,pítka,prosklené dveře. Tiffany zastavila před temnou chodbou,ve které nebylo jediné světlo. Svítil jen nápis KOLEJE. Vypadalo to děsivě.,,Tady bydlím já a ostatní z ročníku 9BC. Josh bude bydlet na koleji ročníku 8AA. A Kimmy bude bydlet na pokojích. Pro ročník 2AA. Ročníků je opravdu hodně,proto je areál,tak velký. No,každá strana školy má ředitele. A ředitelku. Ředitelku mají dívky všech ročníků a ředitele kluci.  Vše bude napsáno na nástěnce vedle pokojů 1BB. To je nejmladší ročník,pro děti do deseti let. Kim bude v ročníku do 15 let. A ty Joshi budeš v ročníku do 20 let. Já jsem v ročníku pro 20 a více. Existují tedy 4 ročníky. 1,2,8 a 9. Mezi nimi jsou ještě meziročního podle talentu. Existuje neobjevený-to je vaše AA. Pak je objevený a neovládaný-AB. Pak je BA-to je pro žáky,kteří mají více talentů. BB je pro ty,kteří umí svůj talent ovládat dobře. A pak je tu BC-talent,kterému škola pomáhá rozvojovat. Chápete?" Zeptala se Tiffany. 


No....,to bylo pro první den hodně informací. Ale stejně jsem kývla hlavou. Tiffany pokračovala:,,Každý ročník má svého profesora,nebo profesorku,podle pohlaví. Samozřejmě,i meziročníky mají svého učitele. Takzvaného lektora pro talent. Kim bude mít slečnu Carleyovou. A Josh bude mít profesora Indyho,ředitele školy. Joshova kolej je naproti jídelně a Kimmin pokoj se nachází nad učebnou nadpřirozenosti. Dovedu vás tam,"řekla a šla dál. ,,Tady," ukázala k červeným dveřím.,,Je ředitelna dívek. Bylo by nejlepší,kdyby se tam šla Kim podívat teď,abych mohla provést Joshe." Věděla jsem,že to musím udělat. Tiffany není dívka,které se má odporovat. Opatrně jsem natáhla ruku a zaklepala. A je to tady.....

Vstoupila jsem do místnosti plné růžových serepetiček a plakátů zvířátek .Co to sakra je?! ,,Dobrý den....," řekla jsem potichu ženě,která měla nohy na stole a pilovitá si nehty. ,,Hm?" Zvedla oči.,,Jestli hledáš ředitelku je v místnosti za touhle. Já jsem jen sekretářka.," Díky bohu. Přikývla jsem a otevřela dveře do malého kabinetu. Tohle je ředitelna? Za stolem seděla sympatická,hnědovlasá dáma,které mohlo být kolem 45 let.,,Nová studentka? Ach ano,Rangerová říkala,ž přibudou 2 studenti." Ani se mi nepředstavila,nebo nepozdravila. Šla rovnou k věci. To se mi líbilo.,,Ehm.....," zakoktala jsem.,,Rangerová....?" ,,No,ano! Copak tě sem nedovedla  Tiffany Rangerová? Té holce bych svěřila život. Ta je tak pilná a šikovná...." Zasnila se ředitelka.Nejmenuje se Tiffany Cascas?! Musím se ji zeptat .,,No,ale jdeme k formalitám. Já se jmenuju profesorka Lilieth Glory Munchová. Jsem ředitelka dívxí strany. A ty budeš v ročníku 2AA,že je to tak? Nebo znáš svůj talent? Mimochodem,přeslechla jsem tvé jméno. " Nadechla jsem se. Hm,zajímavá ženská.,,Ano,máte pravdu paní-" než jsem stačila něco říct,zarazila mě.,,Pro žáky jen Lilieth." Ubezpečila mě.,,...Lilieth. Nemám talent. I když jsem Kim Talentis-" Lilieth vyprskla kafe na stůl. ,,Talentis?!" 

Nevim,proč ji to tak překvapilo. To jí Tiffany neřekla jména studentů? Rychle jsem tedy vymýšlela odpověď.,,Ehm,no...ano. Jo,vlastně jo. Kim Talentis,dcera Talentis....Sestra Joshe Talentise." ,,Kimberly!" Už zase....?! ,,Ty jsi Talentis a nastupuješ až teď?" ,,Jsem Kim!!!! A ano! Já za to nemůžu. Teta mi nic neřekla!" 


Po hodině v ředitelně jsem byla propuštěna do patra,kde byl můj ročník. Moje učitelka Slečna Carleyová mi dala několik pokynů. Byla mladá,moderně oblečená. A moje ročníková profesorka,stará paní Lewisová,vypadala taky fajn. ,,Kim,hlavně si zapamatuj,že jakmile řekneš svoje jméno,přijde šok. Šok,nebo úsměv. Možná dokonce úsklebky. Jsi TA Talentovaná. Než Talentis najde talent,obvykle to trvá pár let života,ale poněvadž o svém potenciálu nic nevíš,je možné,že talent najdeš pozdě. 

Můj talent je ovládání času... Než jsem se ho našla,byla to chvilka. Něco jiného je to s ovládáním. Obvykle proto nabíráme studenty,kteří k talentu vědí. Ale u pár studentů jsme si jisti,i když oni netuší,že ,natož jaký talent mají. Ale něco v nich je. A ty jsi Talentis. To platí i u tvého bratra." Pokračovaly jsme růžovou chodbou,kde byly plyšové sametové zdi. Nádhera. Zastavily jsme u pokoje 12. ,,Tady je tvůj pokoj. Máš pouze jednu spolubydlící,jinde je až 10 studentek,či studentů. Ale zde....ne," zavrtěla Carleyová hlavou. ,,Budeš se mnou více než s paní Lewisovou,ale přesto pro informace,či problémy vyhledej ji. A ještě jsem na něco zapomněla-Naše školní heslo zní: My jsme Talentovaní. Každý je talentovaný,ale my jsme Takentovaní s velkým T. 

Tohle se nauč,na ranním nástupu se to používá. Prohlédneme si pokoj?" Kývla jsem. To jsou tu všichni,tak děsně ukecaní?! Vstoupily jsme. Pokoj měl 2 palandy,ovšem jen na jednom lůžku byl polšář a peřina. Po pravé straně byl psací stůl,to samé vlevo. Pak postele a vzadu byl jídelní stůl. Byly tu čtyři toaletní stolky,a křesílka a skříně.Knihovna a obří lampa. Kobereček a polštářky. Okno bylo zlatě lemované a bylo ve výklenku. Milovala jsem tyto výklenku s lavicí. Vzadu byly dveře do koupelny. Ta obsahovala záchod,sprchu,umývadlo,několik ručníků a toaletních potřeb. Samozřejmostí byl i toaleťák. ,,Líbí se ti to tu?" Zeptala se Carleyová.,,Je to tu boží!" Zajásala jsem nadšeně. Carleyová se usmála. ,,Chces se ještě na něco zeptat?" Přelétla jsem očima po pokoji. Pohled mi zavadil o modrou krabičku. ,,Co je to?" ,,Tohle?" Carleyová pohladila krabičku po víku. ,,To je Talentová Skříňka. Je v ní klíč. Kdykoli zkusíš něco nového a myslíš,že je to tvůj talent,vezmeš klíč do ruky. A pokud se rozzáří je to pravda. Pokud není,neudělá nic. Nos krabičku pořád sebou. Hodí se ti. "




Za chvíli vešla rudovlasá dívka,evidentně překvapená návštěvou. Carleyová se usmála:,,Liso,tohle je tvá nová spolubydlící. Jmenuje se Kim Talentis." Lisa nejdřív vyvalila oči a pak se na mě podívala. Její pohled říkal asi:Takže tohle je ta slavná Talentis...A já ji chápala.,,Ahoj. Já jsem Lisa Deggersová. Je mi 15. Taky jsem ještě neobjevila talent," zahihňala se. Opravdu na ní bylo NĚCO. Jemná kráska. Bylo zajímavé,říct o Talentis,že neobjevila talent. Bože,už mi to asi leze na mozek...Carleyová nás za chvíli opustila. Josh a Tiffany mi přinesli tašku a kufry a zkontrolovali mě. Pak jsem se začala bavit s Lisou.,,Máme spolu všechny hodiny. Zítra v 6:00 je nástup. Pak můžeš buď spát,nebo jít na snídani. Já většinou chodím jíst. Pak je v 8:00 hodina Kouzlení. Ne,všem to jde. Jak říkám,jde o talent. Skoro nikdo tu není kouzelník. Kouzlení učí paní a pan Bowlyovi. Mimochodem-nic se neznámkuje. Jen teorie. Ostatní ne. Rozvrh tu mám na násténce. Každý den je vyučování do 15:20. Pak si můžeš dělat,co chceš,ale musíš být v areálů školy. O víkendu múžeš jet domů ,nebo do města. V areálů je ještě bufet,krámek s oblečenim,ošetřovna,společenská místnost,tam jsou třeba televize a počítače a tak,knihovna,bazén,běžecký okruh a zvířecí dům."





Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.