Sulk Riders
Hra - Sulk Riders
Video se načítá
My Dolphin Show
Hra - My Dolphin Show
Video se načítá
Spy Barbie Accident
Hra - Spy Barbie Accident
Video se načítá
Ashtons Family Resort
Hra - Ashtons Family Resort
Video se načítá
Love Me
Hra - Love Me
Video se načítá
Witch Room Decorate
Hra - Witch Room Decorate
Video se načítá
Anna Frozen Real Haircuts
Hra - Anna Frozen Real Haircuts
Video se načítá
 

Říše divů

Hidden Talent :10.part

,,Jak to jako myslíš?" Tohle není možné. Josh a Phoenix? No,možná...,,Proboha! Historologii máte taky,ne?" Rozhodila rukama Tiffany.,,Ale-ale...," koktala rozrušeně Phoenix. Udělalo se jí viditelně špatně. ,,Musím ven," vyhrkla jsem přidušeně. Otevřela jsem dveře a vyletěla na zahradu. Ne! To přece...ne. Mýlí se. Josh si musí vybrat Ninu. Nějaký osu za něj rozhodovat nebude. Za Joshe ne. Ten si peklo ze života neudělá. ,,Lilieth!" Zaslechla jsem hlasy dvou žen. Jedna z nich byla Lilieth, tu druhou jsem neznala. Lilieth vypadala...jinak. Jiné vlasy,jiné oblečení.....Vyšňořila se. To ano.

Druhá žena byla o něco vyšší. Byla starší než teta Maggie,ale o kousek,maximálně 4 roky. Lilieth se dlouho rozhlížela,takže jsem usoudila,že je jejich setkání tajné. Schovala jsem se za nejbližší strom.,,Lilieth,doufám,žes mi nelhala." Usmála se na ni druhá žena. Měla pronikavý pohled. Krutý,i když se to snažila  maskovat.,,Ovšem,že nelhala. Mace,to bych si nikdy nedovolila." Přísahala Lilieth. Opět se rozhlédla. Mace. Zvláštní jméno. Nikdy jsem ho neslyšela,možná je to od jména Marcella,nebo třeba...nevím. Nemám tušení.,,To doufám. Byla jsem tvou nabídkou velmi překvapena. Ale umím být velmi přesvědčivá,já vím," procedila Mace mezi zuby. Falešným smíchem se snažila překrýt zlý tón.,,Nic jiného mi nezbývá. Pokud chci zachránit školu..," sklonila hlavu Lilieth. Brečela. Co se to sakra děje?! ,,Říkala jsi něco o nové studence. Prý nadaná,jo? To jsem zvědavá.." Lilieth si otřela slzy.,,Ano. Umí ovládat roční období." Mace zkameněla.,,Tak proto...Chtěla jsem jen Rangerovou a Princessovou,ale nejspíš přiberu i ji. Bude se hodit. Kolik jí je?" ,,Třináct." Mace zalapala po dechu.,,Třináct?!" Byla zhrozená.,,Tak mladá?! No,ale období...to je dar." Lilieth si jí přitáhla blíže. Něco jí pošeptala.,,Cože?! Ona o tom neví?! Tak jak...?" Vykřikla Mace. Lilieth jí položila prst na ústa. ,,Ale je silná. Brzo jí poznáš." Lilieth se usmála a Mace objala. Vylezla jsem z úkrytu. Mace se na mě zadívala. ,,Talentis..," zašeptala.


Utíkala jsem do pokoje Phoenix.,,Liso! Tiffany! Joshi! Phoenix!" Ječela jsem.,,Znáte nějakou Mace?" Zeptala jsem se udýchaně ve dveřích. Tiffany se na mě zahleděla:,,Mace Grassová..Překupnice s talenty...Hnusná,zlá..." Víc jsem nepotřebovala.,,Chce nás! Mě,tebe a Phoenix!" Tiffany se vyděsila. ,,Musíme pryč." Řekla rozhodně. Bála se. ,,Tiffany?" Zeptal se Josh. Tiffany mě táhla ven.,,Pryč!" ,,Ne!" Zakřičí ká Mace a po celé partě hodila síť. To ne.


Komentáře

ája 4VIP(Spisovatelky)

Já tuto sérii tedy nesleduji, ale když jsem to četla... HISTOROLOGIE!? Jakože vážně? Myslela jsi dějepis? Nic proti, tvůj blog nečtu, ale toto mě zarazilo.. smajl

ája 4To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.