What is your Angel?
Hra - What is your Angel?
Video se načítá
Elsa frozen Flu doctor
Hra - Elsa frozen Flu doctor
Video se načítá
 

retardovaný unicorn

Ty nejlepší knihy

Jsem velkou milovnicí knih...

Taky rády čtete?...

................................................................---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------

.............................


100 přání

13 letá Aurora se jako obvykle prochází po Římě když našla podivné knihkupectví kde letá prodavačka.Veronika příslušnice podzemního království kouzel zavede Auroru před královnu podzemí Římu .

Aurora získa moc plnit jakékoliv celem 99 přání svým kamarádům i jiným lidím.a to sté přání je jenom pro ní.

Aurora najde nejenom nové přátelé,lásku ,ale pozná i sama sebe .




Allie Finklová holčičí pravidla-náštěva z minulosti

Allie se hrozně těší na školní výlet, i když mají navštívit jen obyčejnou starou jednotřídku. Konečně totiž bude moct jet se spolužáky školním autobusem! Pak ale paní učitelka Hunterová oznámí, že každý žák dostane pro ten den přiděleného „kamaráda“ – shodou náhod z Alliiny bývalé školy. A koho že přidělí Allii? Její bývalou nejlepší kamarádku Mary Kay, která se k ní tak nepěkně zachovala, když se Allie stěhovala. Takže chudák Allie se bude celý den muset mačkat ve staré škamně s tímhle přerostlým miminem. Pro takovouhle obtížnou situaci si jistě bude muset vytvořit spoustu nových pravidel!


Horseland 4 -otázka drezury

Za normálních okolností jsou Sarah a její klisna Scarlet sehraná dvojice. Teď však před nimi stojí velká výzva! Postranní chůze je velmi náročný prvek drezury a Sarah ho chce zvládnout za každou cenu. Nemá ale dostatek trpělivosti a svou horlivostí všechno zkazí a nakonec to vzdá. Bude mít ve chvíli nejvyššího nebezpečí dostatek odvahy, aby dokázala s pomocí toho, co se svým koněm zvládli, zachránit přátele?



Deníček šílený holky

Chcete si přečíst o nervových zhrouceních, nenávistných spolužácích, romantických krizích, bláznovství na střední škole, učitelích a mučitelích? Tak to jste tady správně! Bude to šílený! James Patterson se stal nejoblíbenějším autorem americké mládeže a je nejprodávanějším současným autorem pro děti.





Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.