retardovaný unicorn

Multiplayer hry online na internetu

Ahoj!Tady vaše Sisi a mám pro váš článek o multiplayer hrách.všechny uvedené hry hraji i ja.


My free zoo

V této hře máš svoje zoo a postupně získáváš různé druhy zvířat, stavíš obchody,terária, ohrady a akvárka atd., staráš se a zalíváš dekorace a plníš různé úkoly za odměny. Hra je na levly a dá se platit dolarama nebo diamantama které mají větší hodnotu. Každý den dostaneš booster zdarma ve kterém je 8 karet a ty máš možnost  si vybrat 4 zdarma můžeš i víc za diamanty. Tyto karty si můžeš vyměňovat s kamarády a jak nazbíráš dostatečný počet karet např. nějaké rostliny,zvířete nebo stánku můžeš si ho proplatit zdarma a můžeš dostat tento předmět a umístit do svého zoo. V zoo máš tři potřebné budovy. Je to stanice na výměnu karet o kterých jsem už říkala, potom další stanice ve které zaměstnáváš pracovníky: chovatel(stará se o zvířata), popelář(uklízí koše a nepořádek), zahradník(zaléva rostliny). A další poslední třetí budova je chovatelská stanice. ta slouží když máš zvířata pohlaví muž a žena můžeš je chovat a mít mláďata. Jako poslední informací bude, že můžeš si pořídit zvířata do typů ohrad : luční, lesní, skalní, savana, džungle, lední, vodní a taky do terárií(hadi), akvárek(ryby), volier(ptáci) a do amazonského domu(voda, les)

moje jméno:silvinka12



      


My sunny resort

tato hra je na stejném základě  jako my free zoo protože je to od stejné firmy. Liší se to tím, že: místo zoo vlastníš hotel na ostrově. Začínáš na ostrově (já mám Filipíny) a stavíš bungalovy a atrakce(pro zábavu: bazém,disko a volejbal atd. obchod: suverýnama atd. a jídlo: bufet, restaurace a bar atd). POstupně máš lepší a lepší levly a můžeš mít i horský hotel a safari hotel. Přijímáš lidi a na atrakce je vodíš aby utratili stanovený počet peněz a mohli by odjet a dát slušný výdělek. Také můžeš v atrakcích vyrábět produkty které si budou chtít koupit (třeba v bufetu si koupí muffin) Do bungalovů si můžeš dát jakýkoliv nábytek co si koupíš nebo získáš a můžeš si vybrat i podlahu a stěnu. Přesně podle tvého gusta! postupně s lepším vybavením máš více hvězdičkový bungalov a dostaneš od hostů více peněz.

moje jméno: silvinka12





Lady popular

tahle hra je pro holky,ale normálně jsem viděla komentář od kluka, že ho to baví. Mimochodem tato hra je o módě a nakupování. Na začátku si vytvoříš postavu, obličej, vlasy atd. své lady a potom ji pojmenuješ(moje lady je Nikko). Potom plníš úkoly a dostáváš peníze: hraješ proti ostatním lady v modní aréně, pracuješ v nějakém povolání. Za peníze (máš k dispozici i diamanty a smaragdy) si můžeš koupit nové oblečení k skvělému outfitu, můžeš si měnit za peníze svůj vzhled. Máš taky svůj velký apartmán a můžeš si ho rozšiřovat a vybavovat tapetama,podlahama, a nábytkem atd. Můžeš si najít přítele a ustořádat večírek nebo se můžeš zůčastnit modní přehlídky a dokonce smíš vlastnit nějakého domacího mazléčka!

Moje jméno: sisinka12       (moje lady Nikko)




 

 


Tak to  je vše . Měla tu být ještě farmerama, ale  jak jsem ji psala začal se mi restartovat počítač a celý popis dlouhý patnáct řádků v háji. Možná příště :D

Vaše siska

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.