My Little Pony Princess Luna
Hra - My Little Pony Princess Luna
Video se načítá
Bubbly Bubble
Hra - Bubbly Bubble
Video se načítá
Justin Bieber Deface
Hra - Justin Bieber Deface
Video se načítá
Lucy Hale Make Up
Hra - Lucy Hale Make Up
Video se načítá
 

retardovaný unicorn

Každý má sen

Každý má svůj sen. Třeba být nejlepší ve sportu, být bohatý/á, letět letadlem na Havaj nebo další fůra snů. Já mám taky sny a chtěla bych aby se mi splnily. nedávno a taky teď čtu knížky od slavné britské spisovatelky Jacqueline Wilson. Ve třetí třídě jsem napsala svoji krátkou povídku a teď bych chtěla napsat knížku. Už mám dvě stránky napsaný, ale už po třetí si celý ten dokument smažu a začínám psát úplně jinou knížku o někom jiném. Momentálně můžu jenom prozradit, že hlavní postava je Amelie, ale možná ji dám modernější jméno.   Zkoušáím pořád psát a už se zlepšuji první doument co byl jako deník od hlavní hrdinky nebyl se zápletkou a potom mě to začalo nudit. Dále jsem napsala další tři nedodělávky a ty jsem opět vymazala. teď už ale cítím, že je to pořád a pořád lepší. K psaní příběhů jsem se dostala když mi zjistili v druhé třídě něco s špatným psaním ( vůbec jsem nerozeznávala i mezi y) musela jsem chodit na logopedii( nebyla jsem ale na tom tak špatně parkrát do jsem jela do Frýdku a potom chvíli ještě v moji vesnici. někdy mi mamka vytáhla sešit a společně jsem cvičila psaní, ale po týdnu jsem místo toho udělala sešit povídek. mamka měla radost, že jsem takové dítě s talentem (jak jsem chodila do družiny pořád jsem tam psala a kreslila ilustrace).                           Ve třetí třídě mi logopedické cvičení už jsem neměla a já jsem byla úplně šťastná. Teď jsem v šesté a na vánoce jsem dostala počítač. Od té doby píšu do něho, ale i pár poídek mám napsáno ručně na papíře. Mám velký sen a to být spisovatelkou slavnou.

Druhý sen je být malířkou, která umí kreslit. Ve školce jsem byla jenom u stolu seděla a kreslila. Pamatuji si, že tam byla tříbarevná pastelka a ten kdo ji měl byl za krále. Na konci roku když nám rozdávali naše kreslení a malování měla jsem nejvíce- učitelka vždy přečetla jméno a my jsme si pro výtvory chodili pořád to nejvíc bylo Silvie. Ve škole jsem chodila s jedou holkou jménem Marťa a krásně kreslí učitelká Výtvarné výchovy nevěděla koho má poslat na Festilval kreslení v Komorní Lhotce (třikrát jsem jela já a ona pětkrát). nechcu se samozřejmě vychvalovat, ale ten obrázek co jsem tam nakreslila byl hezký a oni dali první místo Holce která měla a zečala pozadím! Kostel byl veskutečnosti vybledlý a žlutý a ona ho nakreslila razící! Vím proč vyhrála( ta škola co to pořádá dává přednost Polské škole a té jejich- proto ta holka z jejich školy vyhrála).



Mám ještě pár snů, ale tyle jsou moje nejduležitější( teda až za rodinou, láskou a důležitýma věcma v životě). Doufám, že se vám článek líbil můžete můj blog sledovat a vědět co se mi zrovna honí hlavou a na čem pracuji.

Komentáře

TwilightSparkle(ZVÍŘECÍ LÁSKA)

Super. Moc pekne. Muj sen je stát se zpevačkou a pak chci být i hudebnice. Ze mne už i hudebnice je. Jen ta co začíná. Hraju na keyboard (klávesy) a tento rok budu chodit do hudebný školy kde se bude i zpívat. Moje sestrenice hraje na kytaru. Tak jsme založili menší skupinu. A já se ke svému snu trochu posunula dál. Pak chci mít taky pejska a jít to zahraničí (co i tento rok pujdeme. Takže se i teším) A dávam ti plus. smajl

TwilightSparkleTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.