RA's Blog

Moje názory-Příběh dvou staletí (2.díl)

Ahoj!! 

Pokračování knihy  mé sladké šestnácté století

 

Příběch dvou staletí

Autor:Rachel Harrisová  

Počet stran:296

Nakladatelství:COOBOO

 


Anotace: Alessandra D´Angeli potřebuje nějakou zábavu. Má po krk svého života v Itálii šestnáctého století a je otrávená tím, jak se její sestřenice Cat skvěle bavila v budoucnosti. Cat ji o tom podrobně vyprávěla a Alessandra je příběhy z budoucnosti nadšená. Chce už konečně něco taky zažít. Přeje si to tak usilovně, že hvězdy vyslyší její prosbu. Začíná Příběh dvou staletí.

Jedno tajemné kouzlo a Alessandra se ocitne o pět set let v budoucnosti v Beverly Hills. Je obklopena matoucími věcmi, strašidelnou dopravou a lidmi ve skandálním oblečení. Život v 21. století není to, co si představovala, dokud nepotká nesnesitelně hezkého surfaře Austina Michaelse. Ten je sám o sobě výzvou všemu, čemu Alessandra do teď věřila a ukazuje ji svůj svét jako nepřeberný výběr možností. Ví, že v budoucnosti může strávit jen omezený čas, ale jak se bude moct vrátit do nudné a fádní minulosti, když v novém životě má vše, co by mohla milovat?

Můj názor: Tak jako u prvního dílu krása.Nemám co vytknout a dokonce všechny díly četla i má máma a toje co říct.DOPORUČUJI

 

 Hodnocení:*****

  Obrázek Příběh dvou staletíOpět krásný přebal

 

Doufám že se vám článek líbil a zítra poslední díl!!!

Vaše RA  

 

 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.