Rady a typy pro holky ♥

Co kluci nechápou

Ahoj,

vítejte u mého dalšího článku. Dneska jsou to věci, které všechny holky co mají kluky znají. Je to 5 faktů. Doufám že jsi užijete článek a zatím ahoj!!!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

1. Když se vám prostě  strašně líbí nějaká kabelka, šminky atd., tak vždycky se zeptá " Proč si to kupovala? Vždyť máš hodně věcí." on prostě nepochopí, že holka potřebuje i značkový věci. 

2. Musíte mu naznačovat, že by jste chtěly kytičku ( ale on vám jí přinese jen, když něco provede).

3. Nechápou taky, že vás prostě nebaví sporty (fotbal, hokej atd.) v televizi, že by jste se radši koukaly na romantické filmy.

4. Nechápou že jsi prostě někdy za čas musíte na sebe dát takový ty masky, krémy a namočit si ruce atd. ( akorát vám řekne, že vypadáte jak mumie).

5. Když se třeba špatně nalíčíte a začnete se odličovat, tak on vám řekne ,, Vždyť je to dobrý ".

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Doufám že se vám článek líbil a že jste se aspoň v něčem se mnou shodli. Mějte se hezky a 

AHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ!!!!!!


Komentáře

FelicityVIP(KPOP :3)

To mi jako chceš říct že jsem kluk? Nesnáším kabelky a takový ty poťapaný taštičky, o kytku se nikoho neprosím, mám radši hokej než nějaké romantické filmy kde se pořád někdo s někým cicmá, masky a olejíčky- nezájem a nelíčím se a nepotřebuju si tím pádem nic odličovat a s největší pravděpodobností by mi to bylo jedno, a ještě bych chtěla říct že takoví nejsou všichni kluci

FelicityTo se mi líbí +7 To se mi nelíbí

Dagmar11111(Girl´s Dream)

xDbarca.anet: Když se ti článek líbí nikdo ti ho nebere, ale jak vidím ty bereš Felicity komentář. To, že napsala svůj názor, je její věc a nějak se mezi hromadami článků prokopat musí. Toho negativního komentáře by se mělo spíše cenit, vždyť ona jí vlastně poradila a pomohla. Často ten negativní komentář pomůže víc, než positivní, sice je nepříjemnější, ale pomůže.

Dagmar11111To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

FelicityVIP(KPOP :3)

xDbarca.anet: smajl když si sem teda může psát každý to co si myslí tak proč mi zakazuješ komentovat článek? Já jsem taky jenom napsala co si myslím smajl

FelicityTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.