Purgle Art

Wolf Story - Minulost Elisabeth #1

Zduřte lidi!! Dneska tu mám pro vás menší sérii minulosti mé vlčí oc, je to hlavě pro Lassie aby to v příběhu nevypadalo tak...divně xD Nic nic idem na too :'D

Bylo to deštivé a chladné ráno. Vlčice Elis (máma Elisabeth) ležela v jeskyni se svým synem Jackem (ne, jiné jméno mně nenapadlo) celá vyčerpaná. Najednou do jeskyně přiběhl promočený táta Josh.,,Co se děje?'' zeptal se Jack a přišel k němu. ,,Musíte se někam schovat!! Už zase, útoky cizích vlků!!'' křikl na ně Josh a naježili se mu chlupy na zádech. Jack přišel k Elis. ,,Pojd mami, musíme jít.'' řekl a šťouchl do ní šumákem. ,,Ano zlatíčko, už jdu.'' vydala ze sebe tichým hlasem Elis a začala se pomalu zvedat. Z venku se ozvalo vití a vrčení vlků. ,,Honem! Běžte!'' upozornil je ještě Josh. Jack a Elis začali utíkat k balvanu na konci jeskyně. Když ho odtlačili a vlezli do škvíry, zase ho natlačili zpět. Už slyšeli jen řev, vrčení a kňučení. Pak vše ztichlo jako v hrobě a Jack a Elis pokračovali dál.

Šli temnou a chladnou podzemní chodbou. ,,Kde to jsme?'' řekla Elis a zastavila. ,,To nevím, ale doufám že brzy najdeme východ a ted už pojd'' odpověděl Jack a pokračoval dál chodbou. Elis jen přikývla a následovala ho dál. *o pár minut později* Jack se zastavil. ,,Co se děje?'' zeptala se Elis. ,,Vidím světlo!'' odpověděl a hnal se k východu. ,,No počkej!!'' zavolala ne něj Elis, ale bylo pozdě, už byl venku. Jack se rozhlídl po okolí. ,,Tady je to krásné.'' řekl si a podíval se na Elis které právě vybíhala z tunelu. Otočil se a šel to nádherné okolí prozkoumat. Běžel nádherným zeleným lesem a do očí mu svítilo slunce. Slyšel ptačí zpěv. Byla to prostě nádhera! Jack se podíval na zapadající se slunce. ,, Už je pozdě. '' řekl, otočil se a běžel zpátky k Elis. Když k ní doběhl už byla skoro tma. ,,Kdes byl tak dlouho?!'' zeptala se ho hned Eliscelé vyděšená. ,,Byl jsem to tu prozkoumat, je to tu nádherné!'' odpověděl nadšeně Jack. Začalo se se ztmívat a ptačí zpěv utichl. Elis a Jack si našli mechové místo na přespání, byli už unavení a to hlavně Elis protože čekala štěně. Zavřeli oči a už jen poslouchali šumění lesa.

*ráno* Elis se vzbudila a slunce jí svítilo do oči zkrs stromy. ,,Dobré ráno, Jacku!'' řekla a protáhla se. Nic. ,,Jacku?'' udivedě se podívala do kola, ale Jack nikde. ,,Hej, vylez! Tohle není sranda!'' křikla Elis a pečlivě se ještě jednou rozhlédla. ,,JACKU!!'' začala hlasitě volat. Zase bez odpovědi. ,,Co když se šel někam podívat a najít potravu. Počkám tu do večera a jestli se nevrátí půjdu ho hledat.'' zavila. *Večer* Elis byla celá vystrašená a měla o svého syna velký strach. Najednou spadla na zem a svijela se bolestí, totiš čekala dítě. Nemohla to vydržet a stratila vědomí. Ráno se brobudila v jeskyni. Před vchodem stál jakýsi vlk. ,,Kde to jsem?'' zeptala se Elis. Vlk se otočil a došel k ní. ,,Našli jsme tě tam v lese nehybně ležet a tak jsme tě vzali k nám, vítej. Jmenuji se Alex a jsem vůdce týhle smečky a jak pak se jmenujete vy?'' řekl vlk. ,,Já jsem Elis.'' odpověděla a postavila a podala mu packu. Alex ji vyvedl z jeskyně, aby se seznámila s ostatními vlky. 

Doufám že se líbilo a...AMÍGOS!! xDD

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.