Monster High Love Potion
Hra - Monster High Love Potion
Video se načítá
 

Purgle Art

Purple Fire - Kitty #1

Zduřte lidi!! Mám tu pro vás novou sérii čtení!! No...jelikož jsem si na sociálních sítí našla super kámošky, tak jim chci poděkovat....aspon takto a to za to že jsem se mnou a bez nech by to nebyla já :) Děkuji vám :) První tu mám Kitty!! S Kitty jsem se seznámila přes FB (Facebook) :) Tohle je první díl, až napíšu všechny dám to dohromady a dám k tomu i ilustraci :) Jo a srry za pravopisné chyby, psala jsem to v Textovém dokumentu a tam se chyby neopravuji (nejde vidět to červené podtržení) Snad se bude líbit :)

Bylo to chladné a studené ráno. Na trávě byla rosa a ptáci zpívali. Ve Freddyho pizzerii bylo veselo, animatronici hráli a děti jen výskali radostí. Na podiu právě vystupovala Kitty the Killer Cat, neboli taky jen Kitty. ,,A-h-hoj děti!!'' řekla a naklonila se k dětem. Její kovové, růžové culíky jí spadly do obličeje. Děti začali jásat. ,,C-co bude-em dneska vař-řit?''zeptala se a podala dětem cupcake. Za chvíli mělo začít vystoupení s Purgle. Kitty si vzala do ruky pánvičku a řekla: ,,Dnes-s-ka m-mám v pla-á-nu uvařit roztomilouč-čký dor-r-rtík!!'' vykřikla hlasitě. Najednou však z ní začali lítat jeskry. Dortík a, pánvičku odhodila a vytáhla ze své sukně ostrý nůž. Zčernali jí oči a červeně se jí rozsvítili panenky. ,,Je čas umřít!!''zařvala a skočila mezi děti, které začali rychle utíkat pryč z pizzerie. Vše sledoval majitel pizzerie. Měl u sebe vypínací zařízení, vytáhl ho a zmáčkl červené tlačítko. Kitty už chtěla rozříznout jedno dítě, ale v tu chvíli se vypnula a pustila nůž na zem. Pizzerie zavřela.
*druhý den* Purgle se už těšila na opravenou Kitty. Když roztáhla závěs, uviděla u Kittynýho podia ceduli na které stálo: ''Omlouváme se, ale tato atrakce už není dostupná. Co v nejblíšší době jí nahradíme. Děkujeme za pochopení.'' Purgle chvíli nechápala, přečetla si to ještě jednou. Najednou se jí zmenšili panenky a se slzami v očích se vrátila do Purple Cove. O chvíli později se dveře otevřeli a do pizzerie, jako každý den, vtrhli děti. *večer* Už byla skoro tma a Freddyho pizzerii opouštěli poslední zákazníci. 

Doufám že se líbilo a...AMÍGOS XDD


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.