Cactus McCoy 2
Hra - Cactus McCoy 2
Video se načítá
Hamster Daycare
Hra - Hamster Daycare
Video se načítá
Valentiner
Hra - Valentiner
Video se načítá
Crazy Real Haircuts
Hra - Crazy Real Haircuts
Video se načítá
Bella Pony Hairstyle
Hra - Bella Pony Hairstyle
Video se načítá
Snow Queen Scene Maker
Hra - Snow Queen Scene Maker
Video se načítá
Cyclomaniacs Epic
Hra - Cyclomaniacs Epic
Video se načítá
Theme Hotel
Hra - Theme Hotel
Video se načítá
Fireboy and Watergirl ep. 1
Hra - Fireboy and Watergirl ep. 1
Video se načítá
 

Purgle Art

Oc Story - Joyous Reunion

Čau!! Dneska tady máme zase další Oc Story!! Sice to nemá až tokový úspěch ale to je jedno!! Prostě mě to baví, no co :D No nic :D Jdeme na too!!



Příští ráno.....Lassie se probudila. Protáhla se a roztáhla záclony. Bylo tak krásně, venku svítilo slunce a lidé se proházeli Pařížem. Lassie si šla rychle nasnídat aby co nejdříve mohla jet do nemocnice za Purgle. Když si vyčistila zuby a šla hned čekat na taxík. Za chvíli byl tady. Lassie do něho nastoupila a řekla řidiči at jede do nemocnice. Když vystupovala, zaplatila a běžela za Purgle.



Purgle se probudila ze spánku. Už neměla dýchací přístroj. Když v tom uslyšela kroky. Dveře se otevřeli a vyšel z nich doktor. ''Dobré ráno, paní Polar. Jak je vám??,,oslovil ji. ''Dobré. ráno pane doktore.'' řekla mu radostně Purgle, ''No, je mi dobře. O hodně líp než včera.,, dodala ještě. ''Aha, tak to je výborné. A málem bych zapomněl, mám pro vás návštěvu.,, řekl a otevřel dveře. A ze dveří vyběhla Lassie. Když jí uviděla jak na ni mrká tak se k ní hned rozběhla aby, objala. Purgle se jen usmála a taky chtěla vyběhnou ale nemohla. Lassie jí pevně objala. ''Už mi tohle nikdy nedělej!!,, řekla radostí. Purgle začali téct slzy když objala Lassie.''Tak ,paní Sing. Už by jste měla jít.,, řekl doktor.


Tak co?? Líbilo?? Napiš to do komentáře!! Čau!!  

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.