Crazy Real Haircuts
Hra - Crazy Real Haircuts
Video se načítá
WorldCraft
Hra - WorldCraft
Video se načítá
Hello Kitty vyšívání
Hra - Hello Kitty vyšívání
Video se načítá
Super Drift 2
Hra - Super Drift 2
Video se načítá
Výroba trička
Hra - Výroba trička
Video se načítá
Pig Race
Hra - Pig Race
Video se načítá
Mummy Mojo
Hra - Mummy Mojo
Video se načítá
Shopaholic Models
Hra - Shopaholic Models
Video se načítá
Young Ladies 1
Hra - Young Ladies 1
Video se načítá
Ninja Run
Hra - Ninja Run
Video se načítá
Sweet Angels
Hra - Sweet Angels
Video se načítá
 

Purgle Art

Five Nights At Freddy's - Story - Wat?! - 2

Čau!! Dneska je tu další díl FnaF Story!! A je to pokračování FnaF Story - Wat?! :D Jdeme na to!!



                                       V minulém díle jste četli.........


        

Bylo 9 hodin večer, pizzerie se zavírala a animatronici čekali už uklízečka zamkne a nastoupí Noční Hlídač........Cove měla fialový závěs se stříbrnými háky (Vzor) a vyšla z ní Purgle.........Lassie vykoukla ze své Girl Cove a vykulila oči na svou ségru Purgle.......Freddy pomalu otevřel dveře od skladu a se strachem nakoukl do místnosti odkud cvakání slyšeli.........                

                                    




Byl krásný letní večer a animtronici ve Freddy's Fazbear's Pizza dohrávali poslední písničky pro děti. Poslední děti dojídali pizzu a odcházeli domů ze svými rodiči. Poslední hosté pizzerie zavřeli dveře a zaměstnanci začali vypínat animatronici. Zacvakal zámek a uklízečka šla domů. Animatronici se začali probouzet a rychle pádily do skladu aby zjistily co to minulou noc tak silně cvakalo. Bonnie otevřel dveře a rozsvítil. V místnosti bylo jen osm krabic. Tak zklamaní a uklidnění animatronici se vrátili na Show Stage. Lassie šla dělat tu svoji nej činnost, zabít hlídače.


Zatím Mangle se byla podívat na záchody když v tom uviděla Shadow Bonnie!! Rychle se vrátila na Show Stage a říct to ostatním amimatronicům. Když to řekla Toy Freddymu a Freddymu nevěřili jí a aby je přesvědčila tak šli na záchody. Ale tam nikdo nebyl! '' Jak to?? Před chvílí tu byla!!,, řekla Mangle. '' Nemáš halucinace??,, zeptal se jí se smíchem Toy Freddy  . '' Asi jo.,, odpověděla překvapivým hlasem Mangle. Pak se všichni vrátily k zabíjení hlídače. Mangle si ale dělala starosti. Ale nakonec jí to přešlo.


Ale v tajné místnosti v pizzerii se dělo něco o čem před tím pochybovala. '' Konečně!! Ted je ten správný čas!!,, řekl zlověstným hlasem.............



                           To by continue........

Tak co?? Těšíte se na další díl?? A líbí se vám to?? Tak nezaponemte dát plusko aby jsem věděla že mám pokračovat!! Čau!!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.