Purgle Art

Five Nights At Freddy's - Story - Wat?!

Čau!! Dneska je tu další FnaF Story! Ano, já vím že mělo být až u minulého bude minimálně 5 plusek ale dám vám ještě šanci! Tak jdeme na to!!


V minulém díle jste četly.......



Bylo 12:00 večer, animatronici se začali zase pohybovat volně po Pizzerii...........Goldie uviděl v novinách starý obrázek Springtrapa a sebe jak vystupují ještě v Pizzerii a hrají dětem pro radost..............A začal vzpomínat na Golden Day's, na Springtrapa a na ti zlaté časi........

                                                   


Bylo 9 hodin večer, pizzerie se zavírala a animatronici čekali už uklízečka zamkne a nastoupí Noční Hlídač. Zacvakal zámek dveří a bylo 12:00. Animatronici se začali probouzet, uviděli vedle Girl Cove nějakou jinou Cove. Cove měla fialový závěs se stříbrnými háky (Vzor) a vyšla z ní Purgle. ''Woo!,, vykulily animatronici oči, '' To je krása!,, řekla Mangle. ''Díky, Mangle! To je moje Purple Cove!,, řekla Purgle. Lassie vykoukla ze své Girl Cove a vykulila oči na svou ségru Purgle. ''Páni!! Purgle, máš novou a svou vlastní Cove!!!,, řekla okouzlujícím hlasem, '' Díky, Lassie!!,, odpověděla Purgle a začala se červenat.


Když v tom uslyšeli ve sklepě nějaké silné cvakání. Všichni se otočily a vykročili vpřed ke skladu se strachem co tam asi je. Animatronicům běhal mráz po zádech když byli už dost blízko sklepa. První šel Freddy a za ním Toy Freddy, Chica, Toy Chica, Bonnie, Toy Bonnie, Foxy, Mangle a Purgle a Lassie. Freddy pomalu otevřel dveře od skladu a se strachem nakoukl do místnosti odkud cvakání slyšeli. Bonnie se podíval na hodinky a vykřikl: ''Freddy!! Musíme jít už je 5:59!!,,. Freddy bez odpovědi zavřel dveře a naznačil ostatním animatronicům aby pádily na své místa.  

                                       

                                               To by continue........


Tak co?? Líbilo?? Nezapomen dát plusko aby jsem věděla že mám pokračovat!! Čau!!



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.