Disco Bowling
Hra - Disco Bowling
Video se načítá
Shakira
Hra - Shakira
Video se načítá
Man in Gap
Hra - Man in Gap
Video se načítá
Monkey GO Happy Guess?
Hra - Monkey GO Happy Guess?
Video se načítá
Cleo de Nile Monster High
Hra - Cleo de Nile Monster High
Video se načítá
Fashion Designer New York
Hra - Fashion Designer New York
Video se načítá
Spiderman 2 Web of Words
Hra - Spiderman 2 Web of Words
Video se načítá
Harry Potter Magic Words
Hra - Harry Potter Magic Words
Video se načítá
Runway Beauty Secrets
Hra - Runway Beauty Secrets
Video se načítá
Cutie Bedroom Cleaning
Hra - Cutie Bedroom Cleaning
Video se načítá
Ariel Love Rivals & Elsa
Hra - Ariel Love Rivals & Elsa
Video se načítá
 

Purgle Art

Five Nights At Freddy's - Story - Shadow's

Čau!! Dneska je tu další díl FnaF Story! Tak co ovládne Springtrap i někoho dalšího? Dobře dobře už vás nebudu napínat! Jdeme a too!!

 

 

                       V minulém díle jste četli.......

''Foxy, ona je pryč, někdo jí unesl.,, řekla se slzami v očích Lassie, ''Klid Lassie. My jí najdeme.,, řekl Foxy......Před nimi se zjevil modrý portál, '' Jdeme tam!,, řekl Foxy a všichni animatronici vstoupily do modrého portálu hledat Purgle do FnaF 1.......'Springtrap?,, zeptala se Purgle, ''Ano moje drahá,, odpověděl Springtrap, ''A ted jenom abys tady hezky zůstala a já bych se vydával a Spring Bonnieho a Fredbear a Goldieho!,, řekl zlověstným smíchem Springtrap, ''Ne!!,, řekla rozčíleně Purgle, ''Ale ty nám budeš pomáhat!! Ha ha ha!!,, začal se zlověstně smát Springtrap, ''Fredbeare dones Black Eye's!,, rozkázal Fredbearovy, vilku se vrátil s nějakou kartou v ruce........Lassie se motala hlava když procházela portálem do FnaF 1......''Našli jste někdo Purgle?,, zeptala se s obavami Lassie, ''Ne,, řekli animatronici Lassie. ''Ach jo!,, řekla smutně Lassie. ''Neboj Lassie ted jdeme hledat do FnaF 2!,, řekl Foxy a objal jí.......Když se Purgle podívala na svoje ruce byly černé, Stala se z ní Shadow Purgle a ze Springyho Shadow Bonnie.......






Animatronici se rozhlédli po pizzerii, no moc krásná tedy nebyla, ''Tak co Marionette?,, zeptala se Lassie, '' No musíme se zase rozdělit. Normal's budou hledat na Show Stage, Toy's budou hledat u hlídače a v Party Room 1/2 no a já a Goldie budeme hledat v ostatních místnostech.,, odpověděla, ''Dobře.,, usmála se Lassie. O hodinu později.... Animatronici se sešli, ''Tak co našli jste ji? Nebo máte nějaké stopy?,, zeptala se animatroniců Lassie, ''My jsme našli Purgleinu mašli ale je černá. řekl Freddy, ''Fakt? To je sup...... ale proč je černá?,, zeptala se, ''To ne! Ukaž mi to!,, vykřikla Marionette, ''Ale né!! To je Shadow.,, řekla smutně, ''Co je je to Shadow?,, zeptala se s obavami Lassie, ''Shadow je systém co se nazývá Black Eye's a ten měl v rukou Purple Guy a dal ho do Springtrapa, asi, no a pokud ten systém má někdo kdo chce ovládnou animatronica tak je Shadow neboli černý a takhle asi dopadla Purgle.,, vysvětlila Marionette, ''A...ha a tecje tedy Purgle z..lá?,, zeptala se vyděšeně Lassie, ''Je mi to líto Lassie ale jo.,, odpověděla smutně Marionette. Lassie začala plakat.


''Proč jsem černá?!,, vykřikla Purgle, ''Neboj Purgle to je jen maskování.,, odpověděl Springtrap. Vydali se hledat skupiny animatroniců aby je mohli zničit a dostat se na Show Stage. Purgle si uvědomila že ztratila mašli, ''Hej Springy je někdo s těch aniamtroniců co hledáme můj příbuzný? Jenže mám tokovej pocit.,, řekla Purgle, ''N-ne-e, nem-máš.,, zakoktal Springtrap, ''Musíme si připravit plán aby jsme je porazily protože je tam tak hloupá loutka co má sílu (Marionette)!,, rozhodl Springtrap, ''Ano.,, řekla. Oba cestou vymýšleli plán až ho nakonec vymyslely. Ale Purgle začala trochu pochybovat co dělá a jestli jí Springy nelže. Když v tom ji  Springtrap vzal za ruku a schoval ji za roh a co si vyhlížel, ''Springy?,, zeptala se Purgle, ''Pššt!,, řekl potichu Springtrap. Našli animatronici co hledali.


                  To by continue.....

Tak co?? Líbilo? Nezapomen dát plusko aby jsem věděla že mám pokračovat!! Čau!!


  




Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.