Arm Surgery 2
Hra - Arm Surgery 2
Video se načítá
Red Ball 4 vol.3
Hra - Red Ball 4 vol.3
Video se načítá
Mega Anime Avatar
Hra - Mega Anime Avatar
Video se načítá
Sugar, Sugar
Hra - Sugar, Sugar
Video se načítá
Grow Tower
Hra - Grow Tower
Video se načítá
Home Sheep Home
Hra - Home Sheep Home
Video se načítá
Bloom Girl Bathroom
Hra - Bloom Girl Bathroom
Video se načítá
Save Me!
Hra - Save Me!
Video se načítá
 

Purgle Art

Five Nights At Freddy's - Story - No! Purgle! - 2

Čau!! Dneska je tu další FnaF Story!! Těšíte se jak to s animatronici dopadne?? Tak už vás nebudu napínat! Jdeme na too!!



                                                   V minulém díle jste četli......

Lassie se začala hodně ale hodně strachovat o sou ségru.....Animatronici se vrátili s hledací akce ale moc dobré zprávy pro Lassie neměli, '' Tak co?? Našli jste Purgle??,, zeptala se nervózněně, '' Ne nenašli,, řekl smutně Freddy, '' Jak ne?,, řekla se slzami v očích Lassie, ''Je mi to líto,, řekl jí Foxy......Purgle se probrala svázaná v provaze v nějaké staré míst.... ve sklepě!....Lassie plakala a bojovala s pocity ve své Girl Cove. Byla naštvaná a zároveň smutná.....



Byl krásný den a Freddy' Fazbear's Pizza vítala nové hosty. Za chvíli mělo začít představení s Purgle. Majitel pizzerie byl na ní a na Lassie pyšný. Jen čekal až se roztáhne závěs a uvidí je spolu v Girl Cove. Děti už se nemohli dočkat až uvidí ségry. Závěs se roztáhl. V Girl Cove byla ale jen Lassie. '' Kde je Purgle?!,, řekl rozčíleně majitel, '' Promiňte děti ale pizzerie se zavírá,, řekl majitel dětem, děti zamávali animaronicům a zklamaní šli domů.  


Purgle se znovu probrala. Byla v nějaké staré pizzerii a né ve slepě. Vedle ní byl Fredbear který se potichu smál. ''Kde to jsme?!!,, zeptala se rozčíleně Purgle, ''Ve FnaF 3!,, odpověděl, ''Cože?? Ve FnaF 3? Co je FnaF 3??,, zeptala se udiveně, '' FnaF 3 je můj domov.,,řekl. Ach jo. Pomyslela si v duchu. '' Tady jsi. Máš ji?,, řekl nějaký černý animatronic co byl před nimi, '' Ano mám.,, odpověděl Fredbear, '' Výborně Golden Freddy!,, řekl ten animatronic, '' Moment! Ty si Goldie?!!,, vykřikla Purgle, ''Ano. Moje drahá!,, řekl Fredbear, ''Ty ty ZRÁDČE!!,, řekla naštvaně, ''Hmm.. ale kdo se to dozví?,, začal se smát Fredbear, '' A kdo jsi ty?!!,, zeptala se toho černého animatronica, '' Já jsem SPRINGTRAP.,, odpověděl. 


'' Lassie.,, začal Foxy, '' Všechno bude v pohodě. Uvidíš. Určitě se Purgle obě ví.,, řekl a objal ji.


                                                   To be continue...

Tak co?? Líbí?? Těšíte se?? Nezapomeňte dát plusko aby jsem věděla že mám pokračovat!! Čau!!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.