Puky

Druhá část povídky

Obálku jsem pomalu rozbalila uvnitř  byl malí lísteček byl to složený dopis. Když jsem se do dopisu podívala ustala jsem se ,a nahlas četla .


Má mylá přítelkyně jelikož jsem měla narozeniny dostala jsem jako dárek malou plachetnici o víkendu jí pojedeme vyzkoušet pojedaš si jí se mnou prosím? Tvá Sára .



Tuhle nabýdka jsem přijala s jásotem konečně dobré zprávi radost mi pokazil táta když řekl že o víkendu pojedeme k babičce a dědovi že to nejde.

To mě rozlobilo moc jsem tam chtěla ale tátu nepřesvěčím . No stejně je teprve úterý do té doby něco vymyslím a tak se taky stalo. Další dny plynuli jako voda až v noci na sobotu se to stalo vzbudila jsem se o půlnoci vzala jsem už předem připravený batoh spacák a deku a tiše jsem se vyplížila z domu kolem. Když jsem se vyplížila z domu strach ze mě spadl v batohu bylo převlečení svačiny a nějaké jídlo navíc, manikůrní nůžky, kapesní nůž, papírové kapesníčky , dva látkové kapesníky, bonbóny proti kašli a na bolest krku, provázek , nitě a jehla a minerálka.

Když jsem byla na místě kde jsme s měly sejít sedla jsem si na lavičku a usnula.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.