Broken iPhone Fix
Hra - Broken iPhone Fix
Video se načítá
Meme Generator
Hra - Meme Generator
Video se načítá
Cake Decoration
Hra - Cake Decoration
Video se načítá
Bird Needs Owner
Hra - Bird Needs Owner
Video se načítá
Bratz Christmas
Hra - Bratz Christmas
Video se načítá
Elsa Drum Lesson
Hra - Elsa Drum Lesson
Video se načítá
Fab Tattoo Artist 2
Hra - Fab Tattoo Artist 2
Video se načítá
Run
Hra - Run
Video se načítá
Wedding Slacking
Hra - Wedding Slacking
Video se načítá
Sushi of Your Life
Hra - Sushi of Your Life
Video se načítá
Monkey GO Happy Marathon
Hra - Monkey GO Happy Marathon
Video se načítá
Hallowinx Dress Up
Hra - Hallowinx Dress Up
Video se načítá
 

puberta z dívčí strany

přírodní cestou proti akné

Čus, vítejte zpět. Dnes napíšu jak na akné přírodní cestou. Sama jsem nedávno začala používat pár tipů, o které se s vámi chci podělit. Prvním je používání medu. V medu je spoustu vitamínů, pokožku vyčistí, zklidní a já se po jeho použití vždy cítím uvolněná.
Začala jsem si z něho dělat masku a peeling. Tady je postup:
Medová maska: Na suchou pleť rozetřeme med. Pokud je tuhý a zcukernatělý, nevadí to. V rukách a na obličeji se rozehřeje zachvíli a kdyby jste ho chtěli rozehřívat třeba v mikrovlnce, zmizely by z něho potřebné vitamíny a použití masky by nemělo vyznam. Med se pokuste rozetřít zhruba do vrstvy 1-2 milimetry. Masku nechte na obličeji 10 minut a pak důkladně smyjte vlažnou vodou, důkladně aby se vám na med v pórech nenalepily nečistoty a prach, to by totiž vedlo k další tvorbě akné. Masku si dávejte 3-5x týdně po dobu 3-4 týdnů.

Medový peeling: Smíchejte potřebné množství medu a krystalového cukru. Používejte 1-2 denně libovolnou dobu. Tenhle recept se hodí, když vám dojde klasický peeling a vy nemůžete nebo si nechcete kupovat nový.

Pak jsou tu bylinky. Pití bylinkových čajů se mi také dost osvědčilo. Mě pomáhal čaj kopřivový, zelený a taky z ostropestřce mariánského. Zbavování akné pomocí čajů je ale trochu delší procedura. 

Snad vám moje vyzkoušené recepty pomohou. :-)

Ještě pár slov k akné: Vzniká ucpáváním pórů prachem, mazem a jinými nečistotami. Kůži je dobré vyčistit ráno a večer a odpoledne je dobré ji alespoň trochu opláchnout vodou. Dále, nevím jestli jste to někdy slyšely, ale říká se, že akné je způsobeno jezením sladkostí. A já vám řeknu, že je to jen hloupý mýtus. Naštěstí :-)

Komentáře

abodka(ANIME!)

drabková: Ahaaa, ano, jsem sice tupý ale šťastný člověk. smajlsmajl No, šťastný v tomhle ohledu, ale jinak si jako moc šťastný člověk nepřipadám.

abodkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

malířkaVIP(Girl´s Dream)

Super smajl Já jsem tomu mítusu věřila a dva týdny jsem nejedla čokoládu (nechápu jak jsem to JÁ mohla vydržet xD) ale akné se mi dělaly stále..... Zní děsivě mít na obličeji rozmatlanej med, ale skusím to smajl

malířkaTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.