Psychopatíkův Blog :33

Puberťácké pohádky-O Katce s moc velkým výstřihem

Puberťácké pohádky kapitola 3.

                                                       O Katce s moc velkým výstřihem

Katce bylo 13let, když jí konečně začala růst prsa. Byla na to náležitě pyšná, do té doby nosila jenom sportovní podprsenky, utěch normálních jí stejně všechny košíčky byly velké. Ale to se ted mělo rázem změnit. Za peníze k svátku si pořídila krásnou rudou krajkovou šprndu s kosticema a byla na ní pořádně hrdá.

Katka začala také nosit trička s velkým výstřihem. Mohla si to dovolit, měla do nich co dát. Na tom by nebylo nic špatného, kdyby to Katka nezačala s výstřihy přehánět. I dyž byla zima, klepala se v tričínku bez ramínek a s výstřihem, že půlka té suprové podprsenky vykukovala na ostatní ven.

S přibývajícím teplem se Katka s výstřihama rozjížděla čím dál víc. Začala nosit úplně průhledné svršky - aby okolí nezapomnělo, že ona, Katka, má takovou krásnou červenou podprdu, a dokonce i trička s výstřihem skoro do pasu. Kdyby si to vzala k vodě nebo když šla ven se svým přítelem... ale to ne. Kastka se tak oblékala i do školy a na nedělní návštěvu k babičce....

Líbilo se jí, že jí kluci začali brát. Plácali jí po zadku, šahali na prsa, volali na ní ne zrovna noblesními přezdívkami a kdykoli měli možnost, tak jí za něco chytli. Katce se to líbilo, neuvědomovala si, že se k ní chovají jak ke kusu masa a že na ní mají rádi akorát ten výstřih. Ovšem jednou se Katce tato móda ošklivě nevyplatila...

Měli poslední hodinu tělesné výchovy. Sluníčko krásně svítilo, foukal mírný větřík, v teplém počasí se cvičilo opravdu krásně. Katka se na tělocvik vyšňořila do úzkých a velmi krátkých kraťásků a do neonového trička s výstřihem hluboký jak Tichý oceán. Ani tu podprsenku si pod ně tentokrát nevzala, protože kostice jí při sportu překážely.

Učitel horlivě vedl rozcvičku. Třída cvičila ochotně, panovala ten den dobrá atmosféra.  Jenže v tom se Katka trochu víc předklonila a obě prsa jí vyskočila ven. Jako naschvál, v tu chvíli se učitel zrovna otočil a uviděl, jak na něj Katka špulí obě prsa. Samozřejmě to vzal jako obrovskou drzost.

Ten den Katka přinesla domů poznámku: ,, V hodině tělesné výchovy obtěžuje své spolužačky a vyučujícího svými prsy." A následně dostala dutku třídního učitele a dopis rodičům, aby svou dceru v oblékání trišičku korigovali.

No, Katka měla doma obří průšvih a dostala až do odvolání zákaz nošení hlubokých výstřihů .

A všechno dobře dopadlo :)

Máš ve svém okolí dívku, která nosí vetší výstřihy, než je zdrávo? Dej plus please :D




Komentáře

luke castellanVIP(Pár pařmenů)

u nás ve třídě je jedna holka, má prsa velký jako zeměkouli, je malá strašně tlustá a hrozně šišlá - a taky nosí hluboký výstřihy akorát je taková kráva, že se jí kluci akorát smějí

luke castellanTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Luna632

pravda. Jedna deviatačka mala výstrih jak Marínsku priekopu a pochybujem že mala podprsenku...

Luna632To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

kocka perskaVIP(ANIME!)

Super příběh. Připomíná mi to jednu holku. Zrovna nenosí vetší výstřihy ,ale zas se obléká a chová nevhodně. A kluci se chovají k ní jak si tu popisovala.

kocka perskaTo se mi líbí +5 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.