Psychopatíkův Blog :33

Proč tolik lidí končí...

Všimla jsem si, že hodně lidí už tu mělo článek, že s blogem prostě končí. Aji mě překvapilo, kolik lidí to po pár článcích vzdává. A nemyslím si, že by to bylo proto že jsou líní a už se jim nechce..... Ale že prostě mají pocit, že jsou tu zbyteční, neviditelní a když už si někdo jejich článku náhodou všimne, tak ho ani nedočte do konce, protože se mu nechce číst tak dlouhý text a nebo do něj začne valit hejty, kolikrát i takové, které s daným článkem ani pořádně nesouvisí.... pak chápu, že to lidi prostě přestane naplnuje. 

Ono to poravdu zamrzí, když si někdo dá práci s hlubokým, dlouhým a propracovaným článkem a 2 lidi ho dočtou do konce z toho možná jeden dá plus, zatímco zkopírované vtipy o Pepíčkovi mají třeba 10 plus..... :)

Pak někoho může odradit nějáké hrozně zajímavé individuum, které si pořídilo VIP účet a rozdává mínuska, kdykoli uvidí, že je článek od vás. A pokud mu zbydou, hrdě vám je nadělí ještě na všechny komentáře a odpovědi, ani si je třeba nedočte....Jojo, to se mi dokonce stalo. :D Nejlepší je, když vám toto idnividuum pak ještě začne vyhrožovat, že váds bude hejtit až vám budou gatě malý a pustí se i do všech, kteří se vás zastanou.

Dále můmůže někoho odradit psaní blogu třeba proto, že se naopak nikdo nevyjádří. Ten člověk pak neví, co si má myslet....

Takže pokud jste se v jedné kategorií našli a uvažujete, že skončíte, říkám vám: NEVZDÁVEJTE SE TAK SNADNO A ZKUSTE VYTRVAT :) I KDYBY SI VÁS NIKDO NEVŠIM NEBO JSTE SE NIKOMU NELÍBILI, MŮŽETE SI SEM PSÁT TÉMEŘ CO CHCETE A JDE HLAVNĚ O ZÁBAVU, PROTOŽE KOHO TO NEBAVÍ TAK TEN BY MĚL SKONČIT. NE NĚKDO, KDO SE JEN CÍTÍ, ŽE JE TU NAVÍC. PROTOŽE NIKDY NEVÍTE, KDO NA VÁŠ ČLÁNEK NARAZÍ A KOMU TŘEA ZROVNA SEDNE. :))) A HLAVNĚ PIŠTE OPRAVDU TO CO SKUTEČNĚ CHCETE A O ČEM MÁTE CO ŘÍCT A NE TO, CO VÍTE, ŽE SE ZALÍBÍ.

vŠEM SVÝM KOLEGŮM PISÁLKŮM MOC DRŽÍM PALCE A PŘEJU ÚSPĚCH

                                                                                    Váš šílený Psychoušek :*

Komentáře

PsychoušekVIP(Sword Art Online)

děkuju. No jestli sis všimla, také mám s hejtry problémy...ale nesmíme se nechat zastrašit.... to je toho, že někdo se do někoho naváží pod anonymní přezdívkou na stránce her pro dětismajl když nemaj zajímavějšího koníčka.....

PsychoušekTo se mi líbí +5 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.