Computer Crash
Hra - Computer Crash
Video se načítá
Baby Hazel Ballerina Dance
Hra - Baby Hazel Ballerina Dance
Video se načítá
Battle Paint
Hra - Battle Paint
Video se načítá
Barbie Fun Patin
Hra - Barbie Fun Patin
Video se načítá
 

Psychopatíkův Blog :33

Dotáhnout až do konce..- psychopříběh 4

- Hvězdy to přikázaly. Je to jen a jen vaše chvíle, na které závisí všechno. Je čas!

                                                                         Moskva, 2020

Začala jsem pomalu. Nejdřív jsem navázala oční kontakt. Povedlo se. Udělala jsem překvapený výraz, jako kdybych si ho teprve teď všimla a po pár nekonečně dlouhých vteřinách hraného ostýchání jsem se vydala k jeho stolu. ,, Zdrastvuj." Páni, nemůžu uvěřit, že jsi to ty. Miluju tvoje písničky, držely mě při životě tolik let." Řekla jsem tiše, ale procítěně. Pokoušela jsem se o co nejlepší ruštinu a o co nejméně trapný přízvuk. Na škole mi sice profesoři říkali, že jsem dobrá, ale já si zněla jako debil.   

Nedělala jsem si iluze. Věděla jsem, že tam na mě nečeká. Že se fakt nezblázní z holky z Česka, která není nic. Bála jsem se, ale měla jsem tu tolik spojenců - nejspíš víc, než jsem si myslela, že jsem si dodala další odvahy.

Usmála jsem se a zeptala se: ,, Neotravuju? Ráda bych se na něco zeptala. Ale jestli ruším tak půjdu..."        ,, Nět."  Zastavil mě. Sedni si. Jestli chceš podpis.." ,, Ne podpis ne, spíš mám otázku." Šéfové mě varovali at žádné podpisy, prý je to dětinské. ,, Tak se ptej na co chceš." Řekl a usmál se. , Proč už vlastně nehrajete?" Ptala jsem se, ale v duchu říkala? Do očí se mi koukej! Líčili mi je kvůli tobě půl hodiny.

,, Serža odešel z kapely, dvakrát nás odmítlo jedno nahrávací studio a ve světě o nás nebyl takový zájem." Řekl. Měla jsem obrovské štěstí, že byl v dobré a komunikativní náladě, taky se se mnou nemusel vůbec bavit.  ,, Lidi vůbec neocení lidi jako.. jako my." Řekla jsem smutně, ale trochu koketně.,, Odkud vlastně jsi, máš sladký přízvuk." ,, Jsem Češka.  Budu tady v Moskvě rok studovat. Byl to můj sen, od mala miluju Rusko. ,, Česká republika? Myslím, že tam moc oblíbení nejsme." Zasmál se. ,, No jo, lidi jsou hloupí, hážou na rusi všechno jenom proto, že je moderní pomlouvat koministy."

Ani nevím  dali jsme se do řeči, pozval mě na skleničku, kterou jsem já cucala, zatímco jemu jí barman namíchal extra silnou a mě pošeptal: ,,Vedeš si dobře vyvolená." A pak mrkl  na Igora, který vše pozoroval a pořád mi rukama něco naznačoval, ale já neměla čas se na něj dívat.

Zádrhel nastal ve chvíli, kdy se tam připletla jeho manžekla. Čekala jsem žárlivou scénu a že všechno bude v pytli, ale když mě Gríša představil jako zajímavou studentku z ČR, velmi mě překvapila. Byla ke mě tak hrozně milá, objala mě, ptala se mě, jak se mi v Rusku líbí, co studuju a dokonce mě i pozvala na pití. Byla o něco starší než já, ale stylem jsme si byly podobné. Věřím, že za jiných okolností by jsme byly kamarádky. A já jí měla otrávit.


Gríša byl ted tak trochu navíc, no, tak jak to bývá, když si sednou dvě ukecaný ženský. Ale to mi bylo vhod, protože začal popíjet. Já se strašlivě hlídala, abych se neopila a nezačala vyvádět kraviny. Jeho manžekla mi řekla, že kdysi byla v Praze a že je to úžasné město. Já řekla, že sice z Prahy nejsem, ale byla jsem tam mockrát. A že Moskva je taky naprosto nádherná no a pak jsme probrali kdeco a kde ono. Ze zábavy mě vytrhl až Igorův nepříčetný výraz jasně naznačující ,, nevykecávej se s ní a zbav se jí!!!" 

Ale já se rozhodla. Tuhle ženu nezabiju.

Takže uspat. Jasně, to není problém, přece mě v tom školili. Tentokrát jsem pozvala já je. Gríša dostal další extra silný drink a jeho ženuška pořádnou uspávací dávku. Musím říct, že šéfové byli vážně profíci. Než stihla omdlít usnout či co se jí po tom mělo stát, zmizela. Tak jednoduché? Tohle by přece nemohlo takhle probíhat ani ve filmu! Ale tady to fungovalo. Jak to mohlo fungovat? Dyt v reálném životě věci takhle nefungují. No tady jo... A to skvělé načasování! Gríša si ani nevšiml, už začínal blekotat a válet se po stole. Ted byl vážně problém mu rozumět, protože když má v sobě někdo tolik panáků, rozuměla bych mu špatně i kdyby mluvil mou vlastní řečí...

Přišla mi zpráva od šéfa, který byl z té mojí zbytečné ukecanosti na prášky. Přišla mi zpráva ve kterém bylo jen schody dolů kumbál dělej píchat!

Podívala jsem se jeho směrem s výrazem, který nelze popsat ani si představit. TAK když už mám takovouhle příležitost chci si to pořádně užít a pobavit se, vychutnávat si tu chvilku a ne jít hned tupě plnit úkol. Ale měl pravdu, honem na věc, než mi usne.

Dotáhla jsem ho po schodech dolů...

Kara se napila a chtěla si vzít kousek hrušky, než bude pokračovat, ale muž v obleku házící do sebe jednu sušenku za druhou  

 

jí plácl přes ruku a řekl,, Pokračujte, teď je to nejzajímavější!" Kara přitakala. ,, To musím uznat. Ale mohli by jste člověka nechat se najíst." ,, Ne potom!" Kara si povzdechla. Je mu tak 35, ale u téhle části vyprávění se chová jako puberťák. Ale pokračovala

Gríša se mi trošičku motal, takže jsem ho přidržela a využila situace a přitiskla svou hrud staženou ve svršku na jeho. Pak jsem ho políbila. Nebránil se, naopak, polibky mi vracel a pořád opakoval ,, Sladkaja krasyvaja" Tak strašně měkce a roztomile, že mě to neskutečně rajcovalo. Líbala jsem ho v kunbále, který dřív sloužil pravděpodobně na kulečník, prohrabovala ty krásné černé vlasy a nechala si obírat ten hříšný černý svršek. Byl úplně mimo. Já taky. A mě se ten úkol najednou nezdál tak šílený. Dokud jsem za dveřmi, které jsem nedovřela uviděla slintat šéfa. No on se na nás u toho jako bude dívat? no to neee! Ale zase, jestli jenom hlídá, tak proč by ne.  Ještě aby tam někdo vlezl a pořídil si velmi zajímavé snímky!To už jsem byla na zemi, ani nevěděla jak a cítíla, jak mi polibky postupuje od krku dolů. Jo, jsem vyvolená! Tričko jsem mu hodila někam pryč, myslím, že ke dveřím, takže šéf měl zřejmě o zábavu postaráno, ale taky jsem měla upito, takže jsem to neřešila. Hihi. Jeho kalhoty byly dole v cuku letu.  Strašně ráda jsem z někoho strhávala a odhazovala oblečení.Zdálo se, že je střízlivější než když mi padal do náruče po cestě ze schodů, takže jsem nemusela skoro nic dělat. Rozšněroval mi svršek rychleji, než bych to dokázala já a kde přistála moje podprsenka, to jsem si nevšimla.hladil mě od krku, přes prsa, bříško, až dolů. můj jazyk se činil na jeho krku a taky postupoval směrem dolů. zatočila se mi hlava. Pak jsem stáhla ubrus ze stolu a dala nám ho jako deku..zamotali jsme se do něj jako jeden balíček. U toho jsme se nepřestávali líbat a drobně kousat.....

Co?! Chceš pokračování? :p tak si plusni a za to si počteš :333 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.