Violetta Tomas And Leon Puzzle
Hra - Violetta Tomas And Leon Puzzle
Video se načítá
Douchebag's chick
Hra - Douchebag's chick
Video se načítá
Ice Queen Ruined Wedding
Hra - Ice Queen Ruined Wedding
Video se načítá
Dream Princess Today
Hra - Dream Princess Today
Video se načítá
 

Psychopatíkův Blog :33

do krve ( pro starší 13ti let)

Upozornění: Mladší 13ti let a Veronika Velebová nečíst!!!

Zastrčila jsem mu pramínek vlasů za ucho. ,, Můžu si ještě jednou sáhnout na tesáky?" Zeptala jsem se šeptem. ,, Jasně" Naklonil ke mě hlavu a já mu vjela jazykem do pusy a přejela po ostrých trojkách. Nebyly o nic větší než ty lidské, ale mnohem ostřejší. ,, Kousni mě" Prosila jsem. Popadl mě do náruče a zahryzl se mi nejdřív do tváře, jemně, a pak do krku. Sice mě to hrozně bolelo, ale zároveň vzrušovalo. Když vycítil, že už tu bolest opravdu nemůžu vydržet, povolil stisk. ,, Prokousni mi kůžu." ,, Ne, bude tě to bolet." ,, Ale jenom chvilku." ,, Neprokousnu, ublížím ti." Protestoval. ,, Neboj se. Jenom se trochu napiješ, nic se mi nestane." ,, A co když ti prokousnu tepnu? Umřeš do dvou minut. ,, Prosssím." Udělala jsem smutné oči a sjela mu rukou směrem dolů. Na upíry platí to samé co na lidi. ,, Ne!" Chytl mě tza vlasy a prudce škubnul. Bolelo mě to, ale nechala jsem se. Krk mi cumlal v místech, kde je tepta, ale neprokousl mi kůži. Nevím, proč jsem po tom tak toužila, ale vím, že by mi zato stálo mu i zemřít v náruči. Přitom jinak mi bolest tolik vadila.

Položil si mě na madraci. Chvíli jsme se mazlili, pak mě chytil za krk. Měla jsem ruce zaklíněné pod sebou a nemohla jsem se bránit. Přesunul své rty k mým a zase kousl. Nevěřila bych, kolik moje rty vydrží. Prořezával mi je a stejně mi ret neprokousl. Věděla jsem, že se bojí kousnout mě do krve.

,, Pojd sem!" Vyšlo ze mě. ,, Vždyť jsem tady." Blíž!" Přitáhla jsem si ho k sobě a stočila se do tepla jeho náruče. Otevřeným oknem na mě foukalo. A on mi ještě sundal úplně všechno. Začínala jsem se třást. ,, Já tě zahřeju" Řekl a zatlačil mi hlavu do klína. ,, Počkej, nejdřív mi dej peřinu. ,, Až pak." Opět mě chytil za vlasy a nemohla jsem se bránit.  Byla jsem ráda, když si mě potom vzal zase k sobě do tepla. Sundala jsem mu tričko a prstem přejížděla po holé kůži od břícha až po tvář. Byla jsem odhodlaná se za každou cenu nechat pokousat.

,, Kousni" Nastavila jsem krk. Na kůži mi zůstal otisk, ale to bylo vše. Potom mě políbil a zakousl se do jazyka, to už bolelo moc, musela jsem vykřiknout. ,, Ticho!" Lekl se, protože vedle v pokoji spali naši tak mi svým tričkem zacpal pusu. pak si mě znovu připáhl za vlasy a hryzal a hryzal po celém těle, jako když štěňátko okusuje něco, co nemá. Ale tentokrát mírněji, takže to skoro nebolelo. Bral mě z boku a já přemýšlela, jestli můžu dostat infarkt... Jediné, co mi vadilo, že mi zacpal pusu, abych nevřískala. Ale já chtěla vřískat tak moc!

Potom jsme usnuli stulení v náruči jeden druhému, ale já měla neklidné spaní. Když spal, prostrčila jsem mu ruku až k ostrým zubům a škrábla se. Po ruce mi konečně stékal vytoužený pramínek krve.....


Komentáře

Pink LadyVIP

králíčci jsou nej: Mě je 12 a čtu to už asi po milióntý, je to super ♥♥♥ smajlsmajl
Ale pro slabší povahy...proč? Nebo se asi jenom nedokážu vcítit do pocitů "slabších povah" smajlsmajlsmajlsmajl

Pink LadyTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.