Pony Run
Hra - Pony Run
Video se načítá
Howleen in 13 Wishes
Hra - Howleen in 13 Wishes
Video se načítá
Slither.io
Hra - Slither.io
Video se načítá
Devilish Cooking
Hra - Devilish Cooking
Video se načítá
Save Me!
Hra - Save Me!
Video se načítá
Red Ball 4
Hra - Red Ball 4
Video se načítá
Clawdeen Wolfs Howlin Makeover
Hra - Clawdeen Wolfs Howlin Makeover
Video se načítá
Promise Keepers
Hra - Promise Keepers
Video se načítá
 

Psychopatíkův Blog :33

Co kdyby byl život bez problémů

Člověk musí vynaložit tolik síly a vyronit tolik slz z nešťastných očí,aby se konečně mohl usmát a mít radost z něčeho pěkného ,co mu život přinese.Osud mám,možná se škodolibým úsmevem,podkopává nohy a staví nám do cesty překážky někdy malé,které snadno přeskočíme.Někdy velké,které musíme těžko zdolávat,ale někdy vysoké tak,že máme pocit,že to nejde zvládnout a musíme je obloukem obejít a hledat si jinou cestu,po které budeme moci jít dál,ale můžeme si být jisti,že ani tato nebude jednoduchá,protože sám život nám přinese tolik náhod a překvapení,veselých i nešťastných.
Co by byl život bez potíží?Možná právě potíže dělají život zajímavým.Bez toho,abychom museli nad něčím přemýšlet,rozhodovat se a trápit,byl to byla velká nuda.Každý si umíme představit ideální život,který bychom chtěli žít,ale co kdyby se najednou stal skutečností a vše se nám dařilo tak,jak si představujeme?Najednou by ty naše sny zmizely a zmizela by i ta touha něco dokázat a rvát se s těmi problémy,abychom mohli dojít k našemu cíly.Nevážili bychom si věcí,které máme a nebyli na sebe pyšní za to,co jsem dokázali.
I přes to,že život je často krutý,nespravedlivý a umí nás dostat i na úplné dno,třeba tím,že nám vezme to,co tolik milujeme,tak to snad má nějaký smysl.Smysl,díky kterému to funguje tak jak má.Smysl,který se snažíme tolikrát pochopit,ale nikdy se nám to nepovede,protože život se chápat nedá.....





Komentáře

ChilliVIP(ANIME!)

Jak krásně pronesená pravda. Sdílím stejný názor. Život bez překážek by nás nebavil. Přesto si ale přejeme, aby se žádné nenaskytli. Ale ony se naskytnout. Jsem za to i ráda.

ChilliTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.