psík12

dívka bez očí

Každý rok jezdíme s rodinou do hor a každý rok vyjdeme výš. Jednou jsme došli na místo kde nerostla tráva a květiny tu nekvetly byla tu moc moc podivná atmosféra. Proto jsem rodičům řekl, že to tu chci projít tak jsem šel.Už nemám v dohledu náš stan , najednou uvidím dívku   která sedí na kládě a zakrývá si obličej.Najednou se otočí ta dívka má zakrytý obličej kusem hadru a říká mi:jestli chceš můžeš u mně přespat .V tu chvíli jsem ale nevěděl že noc nepřežiju. A tak jsem souhlasil.O půlnoci jsem slyšel výkřiky které zněli jako aaiaiaiaiaiaiaiaiiaaiaiiaiaiiiiaiaiaiaaaiiiiiiiaiiaiaiiiaioaiiaioioooooiaiiiaoaiaoaioaoai nedalo se to poslouchat a tak jsem šel prohledat dům celý jsem ho prohledal ale nic nenašel pak jsem si řekl že jsem ještě nebyl ve sklepě jdu po schodech a cítím že to tam moc moc smrdí jako zkažené maso když dojdu dolů vídím tam stovky těl mrtvých lidí ale ty lidi nemají oči za mno stojí ta dívka z odkrytým obličejem a také bez očí a říká viděl si příliš mnoho musím tě zabít.Dál už to nejde protože chlapec je mrtev.                               






 


Komentáře

Naty a KájaVIP(Fazole)

Nemám nic proti přehnané inspiraci, slušně řečeno, ale mohla bysis to aspoň přečíst a zjistit, že ti tam sem tam něco nedává smysl, nebo chybí písmenko, ale OK. Příště akorát napiš zdroj své "inspirace".

Naty a KájaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

DameofdeathVIP(ANIME!)

Eh... Jako fanouškovi Creepypast, mi tohle přijde jen jako trochu upravená verze Lulu, ale tak co já vím, kde ses inspirovala nebo tak.

DameofdeathTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.