Prostě můj blog

ASK #1 ♥

HAAAAI >^.^<


Woow, já už jsem vážně HODNĚ dlouho nepsala na blog. A moc mě to mrzí, protože mě to baví, ale bohužel jsem v poslední době neměla moc nápadů a ani moc čas na psaní :(

Snad už to bude lepší. Dneska tu je ask, no, vím, že to není zrovna originální, ale třeba to bude zábava, ne? xD


Otázky od: KÁJA - HAPPY


1. Oblíbená skupina?

Moje oblíbená skupina (hudební, pokud to dobře chápu) bude asi... No, je jich hodně. Ale nejoblíbenější budou asi My Chemical Romance, Green Day, Panic! At The Disco, Bring Me The Horizon, Mindless Self Indulgence, Asking Alexandria, Sleeping with Sirens a Pierce The Veil, Black Veil Brides...xD


2. Oblíbená hudba?

Mám ráda skoro všechny písničky od těch skupin z předchozí otázky. Jinak nemám žádný určitý oblíbený žánr hudby nebo něco takového, poslouchám tak různě.


3. Oblíbená hra?

Oblíbená hra bude určitě The Sims 3 a 4. S mojí sestrou to hrajeme už od ''dětství'' a mě to asi nikdy nepřestane bavit, i když se mi to šíleně seká a občas se to vypne hned po pěti minutách hraní xD Každopádně je to pro mě asi ta nejlepší hra.

Pak ještě Minecraft, Roblox, World of Warcraft, Life Is Strange...


4. Oblíbená ryba?

Wow, tak o tom jsem asi nikdy nepřemýšlela, ale jsem si naprosto jistá, že moje oblíbená ryba je čichavec líbající xD



Otázky od: terezka321


1. Rohlík nebo chleba?

Určitě rohlík. Chleba mám sice taky ráda, ale rohlík je dobrý, nemá žádnou kůrku, je hned snědený a prostě... Mám radši rohlík xD


2. Popiš svou náladu jedním slovem

Divná.


Prostě víte, taková ta náladu, kdy si připadáte, že jste trochu sad, ale ne tak moc, aby jste to řekli, protože jste i dost happy. Prostě něco mezi, já nevím xD


3. Kdyby jsi měla kouzelnou hůlku, jak by vypadala?

9 Inch oak with phoenix feather 

Já, jako fanoušek Harry Pottera jsem si samozřejmě dělala už asi miliardu podobných testů.


4. Kdyby jsi nebyla člověk, co myslíš, že by jsi byla?

Asi... Asi kočka, taková ta líná kočka, co se jenom válí a žere, nebo otravuje že si chce hrát xD To jsem celá já, určitě bych byla kočka xD



Otázky od: fixa


1. Jsi optimista nebo pesimista?

Myslím, že jsem spíše pesimista (a nebo to aspoň ostatní říkají xD), ale tak strašný pesimista snad zase nejsem, řekla bych, že možná realista. Optimista určitě ne, no xD


2. Máš ráda dobré konce?

Samozřejmě! Kdo by neměl rád dobré konce? 

Ale nemám ráda dobré konce u hororů. Ne, ne ne, to prostě nejde. V hororu mají umírat lidi, nebo tam být duchové, příšery... Whatever. Ale ne dobré konce. 

Jinak mám ráda dobré konce xD


3. Co děláš ve svém volném čase?

Nooo, většinou poslouhám písničky, to je asi nejčastější. Nebo si čtu či kreslím, ale u čtení vydržím většinou maximálně tak hodinu. Pak si asi povídám s kamarádkama, jsem venku nebo jezdím na penny boardu (ve sněhu samozřejmě ne xD). Nebo se dívám na seriály/filmy.


4. Jsi pověrčivá?

Spíš nejsem. Já nevěřím takovým těm blbostem o pátku 13., černých kočkách a tak. A ne jen proto, že černé kočky jsou nejhezčí, ale já tomu prostě nevěřím. Mě se nikdy nic tak špatného nestalo, smůlu mám celý život a ničemu dalšímu už věřit nepotřebuji.


5. Co děláš, když si smutná?

Když jsem smutná? No asi...Brečím. Ne to ne, ale když jsem hodně smutná tak i brečím, ale většinou se snažím si nějak zlepšit náladu, takže dělám něco, co mě baví a nebo se snažím prostě přemýšlet nad tím, proč jsem smutná a tak.. A snažím se povzbudit sama sebe. 



Tak, to bude pro dnešek asi vše. Děkuji moc všem za otázky, a musím říct, že chápu, proč je ask tak oblíbená věc na blogu, je zábava na ně odpovídat.

Teď mám však otázku pro vás, co chcete, abych napsala jako další článek? Beru jakékoliv nápady a budu se snažit na to téma, které mi dáte uplácat nějaký článek.

Děkuji moc za čtení článku, pokud se vám to líbilo, budu ráda za každé ++, komentář... Všechno. Pokud chcete další ask tak stačí říct.



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.