Music Festival Clawdeen Wolf
Hra - Music Festival Clawdeen Wolf
Video se načítá
Papa's Burgeria
Hra - Papa's Burgeria
Video se načítá
Sue malá čarodějka
Hra - Sue malá čarodějka
Video se načítá
Papa's Sushiria
Hra - Papa's Sushiria
Video se načítá
 

Příběhy, články, recenze

Bez křídel..19. kapitola

  Nevěděl jsem, proč je tak zaražená. Když uviděla Jasona, chovala se normálně. Teď ale její chování normální nebylo, koukala se na něj spíš zděšeně.

,,Co se děje?''  pořád koukala před sebe.

,,Mefistofeles!'' odpověděla se zakalenýma očima.

,,Kdo? Dyď je to Jason..'' nebo ne? Já už vážně nevim čemu mám věřit.

,,Co mi chceš?!'' Gabriela byla zadýchaná.

,,Dokončit to, co začal Gariel!'' Jason mírně zvedl ruku a začal ji křečovitě stlačovat. Gabriela si chytla krk, Jason ji asi na dálku škrtil. Gabriela klečela na zemi, nemohla skoro dýchat.

,,Nech jí bejt!!!''

,,A co mi asi uděláš? Dyď se ani nedokážeš ubránit ty nulo!''

,,A víš co se stalo s Garielem ty chytrolíne?!''

,,Nevim a je mi to jedno!''

  Z mikiny jsem vytáhl hadr a hodil ho Jasonovi (Mefistofelovi) pod nohy. ''Pustil'' Gabrielu a ohnul se pro hadr. Klekl jsem si vedle Gabriely, rychle dýchala. Když Jason zvedl hadr, vykřikl. Místo hadru před  ním ležela ruka Gariela, na prstě měla prsten ďábla, takže bylo poznat, že patřila Garielovi.

,,Jak..to....''

,,Usekl jsem mu jí!'' zvedl jsem se, pomohl jsem vstát Gabriele. Jason (Mefistofeles) měl vytřeštěné oči, když se otočil, jeho parta byla bůh ví kde. Teď už se na něj vybodli, zůstal sám.

,,Dva proti jednomu? To není fér!'' cože?!?!?!? Že to není fér?! A to, že mě zmlátil se svou partou, to bylo fér?! Tohle jsem mu taky přesně řekl. Nic mi na to neřekl, ale zrudnul v obličeji. Ne že by se styděl, ale vzteky. Zvedl ruku, rychle s ní sekl. Gabriela zařvala bolestí, byla zády k Jasonovi, triko na zádech měla roztržené a zakrvavené na místech, kde měla původně křídla, a ještě tam ty rány měla.

,,Já věděl, že jsi to ty! Michael už tě měl nahoře plný zuby, co?''

,,Ty bastarde!!'' zakřičela na něj, svíjela se na zemi bolestí.

,,Že jsem si to nemyslel. Dva strážní andělé už se našli. Anděl Slunce a anděl Měsíce. Tak to zlikviduju najednou a dostanu aspoň od Lucifera nějakou odměnu, třeba i Lillith.''

  Opíral jsem se zády o Gabrielu a měli jsme za zády spojené ruce.

,,Nebo tě zlikvidujeme my!'' zakřičel jsem na něj. Vítr se začal zvedat a ozývaly se hromy. Když už byla pravá chvíle, rychle jsme s Gabrielou vstali. Oba jsme drželi svoje meče. Tohle (kašlu už na Jasona) Mefistofeles fakt nečekal.

,,Fajn, vy máte meče a Mefistofeles vám ukáže pravou tvář!''

  Zem začala praskat, pod Mefistofelem se objevila díra, ve které zmizel. Z díry vycházel černý dým, který stoupal až k obloze. Z díry vylítl Mefistofeles. Měl velká kožnatá křídla, pařáty, dlouhé zakroucené rohy a dlouhý holý ocas. Jinak vypadal jako člověk...

 

 

 

 E. J.

Pokračování...20. kapitola

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.