Pejsek 28

Novinka

Čauky všichni!Napadlo mě že bych vytvořila nové typy článků.Psala bych tu různé příběhy, které mě přes den napadnou.Některé by se vešly do jednoho článku u některých vás nechám napjaté. Byl to krátký článek já vím, ale byla to jenom informace.Tak čau možná právě u nějakého příběhu! :)

vyřazovačka zvířat #3

Ahoj u další vyřazovačky zvířat!Z minula vypadává...kobra!Kdo vypadne dál!1. pes 2.kočka 3.králík 4.Lev 5.tygr 6.vlk 7.kůň 8.nosorožec 9.žirafa 10.slon12.medvěd 13.Krokodýl 14. vypadla 15.Mořský koníkZatim čau!

FNaF vyřazovačka #3

Ahoj u další FNaF vyřazovačky!Z minulého dílu vybadl...Freddy Fazbear!Kdo vypadne dneska?2.Bonnie the Bunny3. Chika the chicken(plus cupcake) 4. Foxy the piratef foxJsem zvědavá jak se to bude vyvíjet!Ahoj u příštího dílu!

Jaký článek?

Ahoj.Nemám moc nápady na články tak se vás chci zeptat jaký článek by jste ode mě chtěli.Vyřazovačky samozřejmě budou pokračovat ale mimo to chci psát i nějaké jiné články na různá témata.Může to být asi naprosto cokoliv.Jediné co psát nechci jsou názorové články (muj názor na mishovy šílenosti, pokemon go atd.)Můžete mi nápady psát do komentářů a když se mi…

FNaF vyřazovačka #2

Ahoj!V minulém díle vypadl golden Freddy!Kdo ze zbylé čtyřky animatroniků vypadne teď?Záleží to jen na vás!1. Freddy fazbear2. Bonnie the Bunny3. Chika the chicken(plus cupcake)4. Foxy the piratef foxAhoj u dalšího dílu!

Vyřazovačka Zvířat #2

Ahoj vítam vás u druhého dílu naší vyřazovačky zvířat!Hlásím že  podle toho co jste psali v komentech pod minulým dílemvypadává slepice!Hlasujte kdo vypadne v dalším díle!1. pes 2.kočka 3.králík 4.Lev 5.tygr 6.vlk 7.kůň 8.nosorožec 9.žirafa 10.slon 11.kobra 12.medvěd 13.Krokodýl 14. vypadla 15.Mořský koníkUvidíme…

Vyřazovačka Zvířat #1

Ahoj Lidi tak tu mám další vyřazovačku.Tentokrát bude se zvířaty.1. pes2.kočka3.králík4.Lev5.tygr6.vlk7.kůň8.nosorožec9.žirafa10.slon11.kobra12.medvěd13.Krokodýl14. slepice15.Mořský koníkDo komentářů mi napište kdo chcete aby vypadnul.Těšim se na vás v dalšim díle vyřazovačky zvířat.

FNaF vyřazovačka #1

Ahoj Lidi!Vítám vás na mém blogu a tohle je FNaF vyřazovačka!Mám ráda FNaF tak mám i oblíbenýho animatronika.Ale nevim jak to mají ostatní.Proto je tu fnaf vyřazovačka!!Za 1. Freddy FazbearZa 2: Bonnie the bunnyZa 3. Chica the chicken (plus cupcake)Za 4. Foxy the pirate foxA za 5.Golden FreddyDo komentů mi napište kdo chcete aby vypadnul.Ahoj u dalšího dílu!