papouškův blog

něco o zbarvení a příběh

Zdravím,

opět píši příběh o mé anduce, ale nejdřív odpovím na otázeku trochu detajlněji, přesněji na otázku "proč ho bereš jako holku?"(sice jsem odpověděla do komentářů,ale něco musím objasnit) má andulka je sice muž, ale to je kvůli tomu, že když jsem jí dostala, nevěděla jsem jestli je to kluk nebo holka a tak jsem jí(ho) začla brát jako holku.Sameček má modré ozobí a samička narůžovělé, ale když je andulka malá, nejde to rozpoznat.Není to teď hlavní (kdyby jste chtěli rozdíly samce a samičky tak dejte like a napište koment),ale teď už na příběh.

Jednoho dne jsem andulku nechala v pokoji(v té době jsem měla zaplou kameru,bála jsem se o ní, a ten záznam byl moc zábavný)Andulka nejdřív přilétla na postel a začla klovat do mích plyšáčků.Pak se stala osudová věc.Nechala jsem otevřený pytlík se snegalským prosem(velmi chutná a mastná pochutina pro andulky) andulka snědla polovinu pytlíku a přibrala asi 10gramů a to už byla vypasená! musela jsem jí koupit speciální nízko kalorické jídlo! a víte co z toho plyne? Držte radši dietu nežli udělat takovou paseku.

O andulku jsem se v té době hodně bála.Vážila na andulku poměrně dost:( tak proto byl článek kroky k bezpečnému prolétnutí:)



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.