owlin blog

TOP věci za duben

Ahoj,takže dneska tu máme oblíbené věci za duben.Rozhodla jsem se dělat takovou sérii mých oblíbených věcí za každý měsíc.Dneska tu máme první díl a jdeme na to!

KOSMETIKA:

1.Lak na nehty- Můj oblíbený lak na nehty za tento měsíc je od značky rimmel london.Tento se mi líbí protože má takovou světlou lososovou barvu, která se podle mně hodí na jaro.


2.Produkt na rty- Můj oblíbený produkt na rty za duben je eos balzám s příchutí passion fruit která mi strašně voní.A druhý oblíbený produkt na rty za duben je rtěnka od značky rimmel z kolekce kate.


3.Tvářenka- Moje oblíbená tvářenka za duben (ale i za březen) je opět od značky rimmel london.Mám ji ráda proto že tam jsou tři barvy v jedné a můžeš je jednoduše smíchat.


4.Řasenka-Moje oblíbená řasenka za duben je opět od značky rimmel (moje nejoblíbenější).Mám ji ráda proto že řasy hezky vatvaruje a dodá jim velký objem,a ten kartáček je navíc strašně huňatý a já mám huňaté věci ráda.Jj já vím sem retard.


OBLEČENÍ :

1.Tričko-Moje oblíbené tričko je...................čistě bílé tričko.Ano není na něm vůbec nic je jen ze všech stran bílé a hodí se ke všemu.


2.Boty- Já vím že boty nejsou úplně oblečení ale stejně je pod ,,složku,,oblečení napíšu.Moje oblíbené boty za duben ( i za březen (možná i za únor)) jsou obyčejné květované tenisky.A jako druhé černé vansky.

Toho nápisu si prosím nevšímejte (kupovala jsem je přes internet tak jsem je na té stránce hledala,nemohla jsem sem dát svoji fotku protože mi sem nejdou vkládat fotky z pc.


Já jinak nemám nějaké jiné oblečení které bych měla více ráda tak proto jsou jen dvě věci.

NEHMOTNÉ VĚCI:

1.Písničky-Moje nejoblíbenější tři písničky za poslední dva nebo tři týdny jsou: worth it, maroon 5-sugar, I wish




2.TV pořady- Je to samozřejmě tvoje tvář má známý hlas.Dívám se na to od prvního dílu a mega se mi to líbí.Dám tu podle mě nejlepší videa.




OSTATNÍ VĚCI:

1.penny board-Můj první penny board jsem dostala na začátku března ale naučila jsem se na něm pořádně jezdit až v dubnu a hodně se mi to zalíbilo.Teď vždy když je hezky jezdím na něm do školy.Mám stejný jako na fotce ale jak víte nejde mi sem vkládat moje fotky.


2.Kniha- Asi v polovině dubna jsem si přes internet koupila knížku ,,příliš mnoho Kateřin,,.Ještě ji nemám dočtenou ale hodně se mi líbí.


3.Oblíbený nápoj- Můj oblíbený nápoj celkově je vinea,já vím že je to pro vás asi divné ale je to tak.Ani nevím proč mi to tak chutná,ale prostě ji piju skoro každý den.Já mám ale radši světlou,jako ta červená taky není špatná ale bílá je lepší.


4.Oblíbená sladkost-Moje oblíbená sladkost za duben jsou ledové kaštany (pro ty co neví co to je je to taková čokoládová tyčinka).Ale to není vše já je nalámu na ty jednotlivé kostičky,dám do sklínky,a na 5 minut do mikrovlnky.Já vím že jsem divná ale je to strašně dobré.Jestli to budete skoušet tak podle mě jsou na to nejlepší hořké.


Tak to bylo vše,doufám že se vám článek líbil a ahoj.

es:vaše owl





Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.