Ohínek

Vyřazovačka barev #1

Oh! Je tady nový člověk! Pojď sem a sedni si k ohínku. Nemusíš se bát, dokud jsi tady se mnou nic se ti nestane. Uvolni se a hlavně se nedívej do tmy... Prosím, ne nedívej se tam! Je to tu nebezpečné... Jako každý nemůžeš říct ani slovo... Jo já vím že je to tady strašidelné... K tomu právě teď sedíš u jediného světla v této noční můře... Heh... Poslouchej, něco ti povyprávím :)


Uhhhhh... Jak dlouho mi trvalo zepsat to "intro"? Strašně moc xD. Nemůžu ho zkopírovat, protože ho potřebuju "tučným písmem" :D. Nebo pokuď víte, jak to zkopírovat a udělat aby to mělo černou barvu a bylo to tučný, napište, prosím :D. Mám v plánu udělat taky něco jako "centrům mého blogu" kde by byly všechny moje články, a odkaz na to cetrům by byl v každém článku. Doufám že se to povede. K tomu, proč dělám přesně vyřazovačku? Chytla mě moc Vyřazovačka youtuberů             

která zkončila. Nenapadlo mě žádné jiné téma, tak tu máte barvy :D.


Červená


Oranžová


Žlutá


Zelená


Tmavě zelená


Tmavě modrá


Modrá

Fialová

Hnědá

Černá


Šedá

Bílá



Sehnala jsem všechny obrázky! :D. Abych pravdu řekla, nic strašného mě nepotkalo :DD. Hledala jsem barvy, nic jiného mě nenapadlo, alespoň jich mám hodně, ne? :D. Mezi vyřazovačkou by měly taky vycházet i jiný články (zase po měsíci, třeba :D).

Centrům: Klikni zde

No, už jsem dovyprávěla. A teď už musíš jít do školy :), zvoní ti budík. Crrnk!

Komentáře

zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.