Nessieland ♥

Ztracený dům - PŘIBĚH PODLE VÁS!

Ahoj dnes vás vítám u mého druhého článku. Rozhodla jsem se že pro vás udělám takový speciál. Bude to příběh,který bude pokračovat podle vás. Napíšu kus přiběhu a na konci bude otázka a vy tím rozhodnete jak se příběh bude dál vyvíjet. Přiště v tomto článku udělám podle odpovědi s nejvíce hlasama pokračování. Snad se vám to bude líbit a můžete se potichounku začíst do první části příbehu!!

                                                                     

ZTRACENÝ DŮM


Tmavovlasá dívka s modrýma očima kráčí ulicí plné spadaného listí. Všechny byly zbarveny do oranžové,červené,žluté i zelené. Jmenuje se Lena a zrovna odchází od své babičky. Jde tou normální cestou,kterou chodí vždy domu. Není na ni ani nic tak zvláštního,prostě běžná cesta jako každá jiná. Dnes se,ale něco Leně po cestě nezdálo. Ach ano je to tak je tu něco navíc!

Dříve si nevšimla,ale teď ano. Stojí přímo před tím,čeho si dosud nikdy nevšimla. Je možné že to tam ani nebylo. Byl to obrovský rodinný dům. Měl už starou opadanou omýtku a kolem dokola byl strouhnivělý plot. Není divu,že je tak zchátralý nikdo v něm dosud nežil. V minulosti možná ano,ale teď jako by na něj všichni zapomněli. Lenu něco hrozně táhlo a měla pocit,že už předtím domem někdy stála. Pocit velmi rostl......


Má se jít Lena podívat dovnitř??????


ANO - NE


Odpovědi pište do komentářů a těšte se na další díl! :) Vaše NessieVivi ♥

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.