Motor Madness
Hra - Motor Madness
Video se načítá
My Little Pony Princess Luna
Hra - My Little Pony Princess Luna
Video se načítá
My Cute Puppy
Hra - My Cute Puppy
Video se načítá
Clawdeen Wolfs Howlin Makeover
Hra - Clawdeen Wolfs Howlin Makeover
Video se načítá
Superoblíkačka s poníkem
Hra - Superoblíkačka s poníkem
Video se načítá
Show Jumping
Hra - Show Jumping
Video se načítá
Witch Room Decorate
Hra - Witch Room Decorate
Video se načítá
Brain Numbers - Volume I
Hra - Brain Numbers - Volume I
Video se načítá
 

Nelly

Je to kluk pro mě? -1.kapitola

               Je to kluk pro mě?

1.kapitola

Mou vášní jsou latinsko-americké tance a tango,kterým se věnuji již nespočet let. 

Když jsem otevřela dveře k tělocvičně,kde měla za půl hodiny probíhat hodina latinsko-amerických tanců,na které jsem chodila,na tváři se mi rozjasnil úsměv.Uviděla jsem totiž nejkrásnějšího kluka na celé Smithovy střední,kam jsem chodila.
Mým snem je být jeho partnerkou,ale předpokládám,že s holkou,jako jsem já,nikdy nic mít nebude.Sice nejsem zas až tak ošklivá,ale on má navíc,než se plahočit se mnou.Každá holka by ho chtěla považovat za svého partnera,včetně mě.Ať je to Clare Goul,šprtka z 2.ročníku nebo ať už je to má nejlepší kamarádka Alexis.Takovému štěstí,považovat ho za svého partnera,se dostalo Milly Wildmoon,nejkrásnější holce na celé střední.Když jsem je spatřila,jak se na chodbě Smithovy střední líbají,div jsem ji nezabila.Ale,když jste holka,jako já,musíte se smířit s tím,že Thomas,nejhezčí kluk,nikdy nebude váš partner.
„Co si přeješ?“ zeptal se neznámý hlas.
Byl to trenér,který Thomase učil tangu,které tancoval s Milly.Byli krásný pár a já jim,samozřejmě,záviděla.Když tancovaly,tak jedině tak,že ani jedno oko nezůstalo suché.Jejich trenér byl báječný člověk, které přesně věděl,co publikum chce.S krásnou choreografií, nádherným oblečením a krásnou písní,která je doprovázela a ladila na každý jejich krok,byli prostě nejkránější pár.
Já už přestala snít a zjistila jsem,že se na dívá nejenom trenér,ale i samotný Thomas „Za půl hodiny mi tu začíná trénink.“ Začaly se mi třást ruce.
„Jestli chceš,tak si sedni.“
Já si sedla a pozorovala nádherné tělo Thomase.Nejenže byl nejkrásnější,on byl i nejhodnější.Ale abyste ho jako holka zaujala , musíte udělat mnoho změn.On si totiž nezačíná s každou holkou na potkání,ale před tím,než bude váš partner,probíhá dlouhodobé kamarádství.Nevím,kolik měl Thomas holek,ale jsem si jistá,že moc jich nebylo.Vím,že on je svý holce věrný a spíše on se rozchází s ní,než by ona se rozcházela s ním.Jaká holka by ho odkopla?
V tu chvíli uvidím stát u dveří Milly,která má na sobě nádherné blyštící se šaty.Závidím jí,že je tak hezká.Že je partnerkou Thomase.A že s ním tančí tango. 

„Sluší ti to.Nikde tě to neškrábe nebo něco?“ zeptá se trenér.
Milly zakroutí hlavou.
„Jsi nádherná.“ Řekne Thomas a hodí na Milly milý a zamilovaný pohled.
Já v tu chvíli pochopím,že to jsou její nové šaty na soutěž v tangu, která má probíhat v nejbližší době.
Mám já u něho nějakou šanci,když chodí s takovouhle kráskou?
Milly přistoupí blíž a na mě vrhne překvapivý,ale závistivý pohled. Myslí si snad,že já tu sedím jen proto,abych pozorovala jejího kluka?
Po chvíli slyším,jak Thomas šeptá Milly,proč tu jsem.Když Milly i Thomas zaujmou svá místa,trenér pustí píseň.Já jsem ohromená tím,že neudělají ani jedinou chybičku,že se ani jednou nespletou. Sleduji jejich krásně ladící kroky.Div,že jsem tam neskočila,neodkopla Milly a nezatančila si s ním sama.
Když píseň dohraje,trenér jim zatleská a oni se ukloní.
Grrrh!Jak jim závidím!
„Jako vždy,nejlepší.“ Trenér se usmál.
Já tam seděla jako omráčená.To,čemu se věnovali,jak to dokázali podat,že neudělali žádnou chybu-to bylo důkazem dlouholeté práce a bylo vidět,že si navzájem věří a,že se mají moc rádi.
Nikdo,kromě Alexis nevěděl,že i já jsem podlehla kouzlu Thomase. Vždy jsem ho před ostatníma holkama spíše pomlouvala a předstírala jsem,že nechápu,co na něm vidí.Ale i já chci,aby si mě všiml a nebral mě jako normální holku.
Když trenér odejde s tím,že jejich hodina tanga skončila,Milly prohlásí „Já jdu,mám toho ještě hodně,jak jsem ti říkala,musím jít do knihkupectví pro sestřin dárek a koupit jí dort.Potom s ní musím prožít její narozeniny.Měj se,miláčku.“
Já odvrátím pohled od nich,protože bych nestrávila vidět,jak se ti dva líbají.
„Ahoj.“ Řekne Thomas a já na něm poznám,že je mu líto,že jeho „kráska“ musí jít.Ale nechápala jsem,proč nejde s ní.O Millině rodiče jsem nic nevěděla,jen se párkrát zmínila,že má otravnou jedenáctiletou sestru.
Potom,co Milly zmizela na průhlednýma dveřma tělocvičny/my tomu říkáme tělocvična,i když to je tělocvična zaměřená na taneční hodiny/,se na mě Thomas mile usmál,vzal si své věci a odešel.
Já jsem nezaváhala ani minutu,vzala jsem si své věci a namířila si to za ním.Viděla jsem ho vcházet do šatny.
Grrrh!Musels tam jít?
Já tam za ním nemohla,takže jsem se i přesto,že mě to tam neskutečně táhlo,odebrala do šatny dívek. 


Pokračování sem přidám hned do dalšího článku ještě dnes.Určitě pište názory!

Děkuji za přečtení!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.