Nelíbí? Tak to sorry.

Hra na naschvály

Ahoj jsem tu zase. Tohle je můj pravdivý příběh. Tak si to užijte.


Před měsícem sme se s kamrádkama dohodly, že uděláme hru na naschvály. Podmínky byly takové. Neříct to rodičům, nepatlat si na oblečení a kdyby si toho všimla učitelka tak to svézt na sebe a ne na ty druhé. Byly jsem ve dvojcích já byla Evou. Na druhé straně byla Alena a Bětka.

Začalo to tím, že mi Ála vzala mikynu. Já jí na oplátku vzala tužka a psala sem s ní tak dlouho než si toho všimla. Bětka Evičce vzala takový ten svítící náramek. Evička potom o přestávku schovala Bětce učení do jiných lavic. Na obědě mi Ála flusla do pití. Já jí zase podrazila nohy když šla odevzdat tác. Bětka zvrhla mléko Evičce do oběda. Ta jí ptom zase do polívku přidala zelené barvivo, které sme měli mít do školy. Byla to sranda, když si Bětka myslela, že je ta polévka otrávená.

Po týdnu sme jely se třídou na dvoudenní výlet.

Šly sme na jednu farmu. Včera vydatně pršelo takže všude byly kaluže. Ještě teď trochu pršelo, ale nebylo to tak hrozné. Měly sme s Evičkou na sobě plášťěnky. Ála a Bětka měly deštník. Prostě jen tak jdeme a Ála mě strčila do jedné velké kaluže. Byla sem celá od bláta.

Když sme došly na farmu, tak nám rozdávaly vajíčka. Já to svoje napatlala Ále na obličej. Bětka Evičce napatlala ruku slepičíma výkalama. Evička jí na oplátku pod nohy dala člupkuod banánu, který měla ke svačině. Bětka po něm ukouzla s padla zadkem do kozího výkalu.

Další den ráno sme jen tak ležely v postely a přemýšlely co ještě uděláme. Ála mezitímnenápadně přišla a patlala mi na vlasy zelené tužidlo. Ála potom ještě usnula a to byla šance pro mě. Ukradla sem jí to tužidlo a napatlala jí tím ruku. To nevěříte co se stalo. Já to normálně nevydržela a válela se smíchem. Protože když vstala tak si tou rukou pohladila obličej, pročesala si tou rukou vlasy a a potom si  hledila břicho,, Takže výsledek byl. Celý pomatlaný obličej, vlasy a pižamo. Potom sme uklízely a Bětka našla pavouka. Nrmálně Evičce toho pavouka hodila za tričko. Evička toho už měla dost. Normálně po ní hodila svoj knížku.

Potom sme se vrátily domů a Eva to vše  řekla rodičům.

Ráno přišla do školy s tím, že se máme dostavit do řiditelny. Odhodila sem tašku na své místo. Potom sem jí přejela nebezpečným pohledem a šla sem směr řiditelna. Holk se za mnou táhly jako kdybych za to vše mohla já.

Když sme tam byly tak jsem kupodivu nedostalo vynadáno já, ale holky. Ale ne kvůli tam tomu, ale kvůli tomu, že před tím výletem měly u sebe kapesní nůž.



Tak doufám, že se líbilo. Tak ahoj příště.





Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.