Natálky opuštěný blog

Návrat RyškyCZ???? **ŠÍLENÉ**

Um, ahoj? :D    Jo, nikdo mě tu zřejmě nezná (a kdyby ano, tak ten člověk to asi právě nečte, protože beztak jsou všichni pryč... Ale, kdo ví?), ale jsem jednoduše holka, která se sem opět zatoulala si trošku zavzpomínat. Už jsem tu letos (i minulé roky) párkrát byla, ale buď jsem se nepřihlásila nebo ano, ale nedala o sobě vědět, už…

Spinners!

Nazdar!Dnes jsem si koupila SPINNERY!Ano,je to blbost ale...No...Nevim...Nejdou mi vkládat obrázky tak tu jsou linky:1.:Titánový kotouč?Co já vím?:http://www.imagehosting.cz/?v=bendyna149.jpg2.:Bendy spinner!Nikde neseženeš!:http://www.imagehosting.cz/?v=bendynnyn.jpgNo toť vše!NAZDAR!

Název

TextToť vše!Dobrou noc!

Mary a...škola

V neděli:Mary:Zítra škola!V pondělí:Mary:Zítra škola!V úterý:Mary:Zítra škola!Ve středu:Mary:Zítra škola!Ve čtvrtek:Mary:Zítra škola!V pátek:Mary:Zítra škola!,tak počkat!Ona bude sobota!ta škola mě zblbla!Já jí zažaluju!U soudu (V neděli):Mary:Moje škola mě zblbla!Po soudu (Po 193U73899 hodinách):Mary:Zítra škola!

O...Králíkovi a Smetaně

Byl jednou jeden Králík a ten měl kámošku Smetanu.Jednou šli k Babičce Růžence do Polska.Uvařila jim čaj no a potom se zeptala:Do królika w śmietanie?Králík:No dobře!Smetana:Súhlas!No Králík a Smetana nejsou normální,Králík žere maso a Smetana taktéž.A taky jsou (asi) psychicky labilní.A babička Růženka:Więc wspinać na patelnię!No a ta pánev byla rozpálená a…

O...knedlíkovi

Byl jeden knedlík,a ten se jmenoval Knedlo,a měl kamarády Vepřa a Zela.No a potom z něho a jeho kamarádů uvařili Vepřo,Knedlo,Zelo xDKonec(?)